§ 46 Vieraanvaraisuus Tampereen Teatterikesälle 2021

Lataa  Kuuntele 

TRE:3238/00.04.02/2021

Päätöspäivämäärä

29.4.2021

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoimintakoordinaattori Erika McSherry, puh. 040 758 1724, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Teatterikesä järjestetään 2.–8.8.2021. Tampereen Teatterikesä on Pohjoisen Euroopan suurin ja pitkäikäisin ammattiteatterifestivaali. Vuonna 1968 perustettu Tampereen Teatterikesä on yksi Euroopan merkittävimmistä teatterifestivaaleista, joka esittelee kotimaisen teatterin kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat esitykset ja tarjoaa kansainvälisiä huippuvierailuja ympäri maailman. Korkealaatuinen ohjelmisto sisältää muun muassa uutta draamaa, persoonallisia klassikkotulkintoja, nykyteatteria, sekä lisäksi tanssiteatteria ja nykysirkusta. Festivaalin aikana järjestetään myös erilaisia työpajoja, seminaareja, keskusteluja ja tapaamisia. Tapahtuma kerää perinteisesti eri alojen teatteriammattilaisia yhteen sekä Suomesta että ulkomailta.

Myöntämisperusteet:
- muut Tampereen kaupungin imagon tai kansainvälisen näkyvyyden kannalta merkittävät tapahtumat harkinnan mukaisesti
(Vieraanvaraisuuksien ja huomionosoitusten periaatteet Tampereen kaupungilla)

Hallintosäännön 34 § kohtien 7 ja 10 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustustilaisuuksien ja juhlaliputuksen järjestämisestä sekä vieraanvaraisuuden periaatteista sekä kaupungin edustustilojen käytöstä.

Päätös

Tampereen Teatterikesän kunniaksi tarjotaan vastaanotto avajaispäivän kutsuvieraille 3.8.2021 sekä lounas Opetus- ja kulttuuriministeriön, Tampereen Teatterikesän rahoittajien ja yhteistyökumppaneiden edustajille sekä hallituksen puheenjohtajistolle 5.8.2021 Raatihuoneella covid-19 epidemian salliessa ja turvaohjeet huomioiden.

Vastaanoton ja lounaan kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113272 Raatihuone.

Kaupungin emäntä / isäntä vahvistetaan lähempänä tilaisuuksien ajankohtaa.

 

 

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari