§ 131 Tuntiopettajan ottaminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampukseen,Valma-koulutus

Lataa  Kuuntele 

TRE:2514/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

6.5.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

koulutuspäällikkö Miika Kesti, p. 041 7306778, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, p. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampuksen, Kangasalan toimipisteen virkasuhteisen tuntiopettajan (Valma-koulutus) tehtävä on ollut julkisesti haettavana 30.3.2021-14.4.2021. Hakukoodi TRE-01-664-21. Ilmoituskanavat olivat tampere.fi, kuntarekry.fi, mol.fi.

Tuntiopettajan tehtävänä on opettaa ja hoitaa kokonaisvaltaisesti Valma-koulutusta. Tehtävään kuuluu omaopettajana toimiminen, opiskelijoiden asiakaslähtöinen ohjaaminen ja yhteistyö muun henkilöstön sekä sidosryhmien kanssa. Ensisijainen työpiste on Tredun Kangasalan toimipiste.

Tehtävässä edellytetään valma- koulutuksen tuntemusta ja opetuskokemusta valma- koulutuksesta. Lisäksi edellytetään erityisopettajan koulutusta ja kokemusta erityisopiskelijoiden ohjaamisesta/opettamisesta, myös pienryhmissä. Edellytämme myös kokemusta nuorten ja maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden opettamisesta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Ammatilliseen koulutukseen valmentavaa koulutusta on kelpoinen antamaan henkilö, jolla on asetuksessa säädetty ammatillisten tai yhteisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus.

Eduksi katsotaan opinto-ohjaajan koulutus sekä kokemus opinto-ohjaajan tehtävästä. Eduksi katsotaan myös soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva ylempi ammattikorkeakoulututkinto sekä yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus ammatillisessa koulutuksessa. Lisäksi eduksi katsotaan Wilma-, Moodle- ja Teams ohjelmien tuntemus ja käytön hallinta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon hyväksymällä lääkärintodistuksella, että hän on terveytensä puolesta sopiva tehtävään.

Tehtävää haki hakuaikana kolmetoista (13) hakijaa, joista kelpoisia hakijoita oli kaksi (2) hakijaa. 

Haastatteluihin kutsuttiin kaksi (2) hakijaa. Haastattelut pidettiin 28.4.2021.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan*********.

********* ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta, koska virkasuhde on katkeamaton.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta, jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet- sivuilla.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 27.4.2021 § 87  (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.5.2021  alkaen).

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 7 ja 8 §.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

 

*********otetaan 1.8.2021 alkaen tuntiopettajan virkasuhteiseen tehtävään Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampukseen. 

 Koeaikaa ei ole. 

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Kangasalan toimipiste, toimintoalue 501.

Valinta on ehdollinen.Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta, jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

 

 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen