§ 323 Tampereen asunto- ja maapolitiikan linjausten päivitystyöhön liittyvien palvelumuotoilun asiantuntijapalveluiden hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:3757/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

12.5.2021

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Asunto- ja kehittämispäällikkö Auli Heinävä, puh. 040 800 7391, etunimi.sukunimi@tampere.fi, erityisasiantuntija Kaisu Kammonen, puh. 050 571 2950, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin asunto- ja maapolitiikan linjausten päivitystyön tavoiteaikataulu on, että linjaukset ovat päätöksenteossa vuodenvaihteessa 2021-2022.

Vuonna 2020 valmistuneessa, MAL-verkoston tilaamassa selvityksessä ”Kaupunkiseutujen ja kuntien asuntopoliittisten ohjelmien kehittäminen” nostettiin kehityskohteeksi kuntalaisten ja kaupungin ulkopuolisten sidosryhmien osallistaminen valmisteluprosessiin.

Tampereen kaupungin Kiinteistöt,​ tilat ja asuntopolitiikka -​palveluryhmän Asumisen kehittäminen ja palvelutilaverkot -​yksikkö hankkii palvelumuotoilun asiantuntijapalveluita Et May Oy:ltä Tampereen asunto- ja maapolitiikan linjausten päivitystyöhön liittyvään asukkaiden ja sidosryhmien osallistamiseen palvelumuotoilun keinoin.

Hankinta perustuu Tampereen kaupungin (ja hankintarenkaassa vahvistettujen hankintayksiköiden) ja palveluntuottajan välillä 01/2019 -12/2021 voimassa olevaan puitejärjestelyyn. Alle 60 000 €:n arvoisessa hankinnassa voidaan puitejärjestelyn sisällä tilata palveluita parhaiten sijoittuneelta toimijalta työn luonteen vaatima erityisosaaminen, referenssit, aikataulullinen saatavuus ja reklamaatiot huomioiden.

Et May Oy:lla on tämän toimeksiannon vaatimaa erityisosaamista kaupunkisuunnitteluun ja rakennettuun ympäristöön liittyen. Yrityksellä on kokemusta kestävien kaupunkien ja kuntien osallistumisprosesseista ja vuorovaikutuksesta. Et May Oy sitoutuu yhteiseen suunnitteluprosessiin, yhteiskehittämiseen eri sidosryhmien kanssa, yhteiskehittämisen fasilitointiin, sekä tulosten visualisointiin vuoden 2021 aikana. Tarkempi suunnitelma yhteiskehittämisestä tehdään tilaajan ja palveluntuottajan yhteistyönä työn käynnistyttyä.

Päätös

Tilataan palvelumuotoilun asiantuntijapalveluita Et May Oy:tä (2856148-3) korkeintaan 57 000 €:n (+alv) arvosta vuoden 2022 maaliskuun loppuun mennessä. Hankinnasta laaditaan toimeksiantosopimus. Toimeksiantosopimus astuu voimaan, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja toimeksiantosopimus on allekirjoitettu. Toimeksiantosopimus on voimassa vuoden 2022 maaliskuun loppuun saakka.

Valtuutetaan toimeksiantosopimuksen allekirjoittajaksi asunto-​ ja kehityspäällikkö.

Tilauksen kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 135004.

Hs § c 37 kohta 4) Kiinteistöjohtaja päättää irtaimen omaisuuden sekä palvelujen hankinnasta, luovuttamisesta ja vuokrauksesta sekä sopimusten hyväksymisestä lautakunnan palvelu- ja vuosisuunnitelman mukaisesti.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm