§ 26 Supermarsu 2- tuotannon yhteistyösopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:4012/00.04.00/2021

Päätöspäivämäärä

2.6.2021

Päätöksen tekijä

Strategiajohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö Iina Ojala, p. 040 801 6189, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja päätöksestä

Strategiajohtaja Reija Linnamaa, p. 040 572 9610, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin strategisena tavoitteena on olla luovuuden ja innovaatioiden kansainvälinen kohtaamispaikka. Elämystalouden kehittyminen on kaupungin elinkeinopolitiikan keskeinen painopiste. Tätä tavoitetta tukeakseen kaupunki on ottanut käyttöön tuotantokannustimen.  

Kannustimella houkutellaan lisää paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä tuotantoja Tampereen seudulle. Tavoitteena on edistää alan kehittymistä ja työpaikkojen määrän sekä Tampereella tehtävien kaupallisten tuotantojen liikevaihdon kasvua. 

Yksi tuotantokannusten piiriin hyväksytyistä tuotannoista on Supermarsu 2 -elokuva, joka tulee ensi-iltaan arviolta syksyllä 2021. Elokuvan tuottaa tuotantoyhtiö Yellow Films Oy.  Tampereen kaupunki toteuttaa markkinointiyhteistyötä tuotantoyhtiön kanssa elokuvan teemaan liittyen. 

Yhteistyön rahallinen arvo on 8 500 euroa (alv. 0 %). Yhteistyösopimuksen mukaisesti Tampereen kaupunki ei maksa yhteistyöstä rahallista korvausta tuotantoyhtiölle. Kustannukset muodostuvat Tampere Filharmonian ja tuotantoyhtiön väliseen 29.4.2021 allekirjoitettuun sopimukseen perustuvista työkustannuksista, jotka katetaan kustannuspaikalta 113225 kaupunkimarkkinointi.  

Liitteenä oleva yhteistyösopimus salainen, koska se sisältää tuotantoyhtiön liikesalaisuuksia (Laki viranomaisten toiminnan julkisuudesta 24 §:n 1 mom. 20-kohta). 

Konsernijohtajan päätöksen 1.2.2021 § 10 liitteen mukaisesti strategiajohtajalla on oikeus hyväksyä sopimukset palvelu- ja vuosisuunnitelman rajoissa.

Päätös

Hyväksytään Supermarsu 2 -tuotantoon liittyvä yhteistyösopimus.

Yhteistyön kustannukset katetaan kustannuspaikalta 113225 kaupunkimarkkinointi.

Oikeutetaan suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö Iina Ojala allekirjoittamaan yhteistyösopimus.

 

Allekirjoitus

Strategiajohtaja Reija Linnamaa