§ 17 Tredun ja Tampereen konservatorion välisen yhteistyösopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:3577/12.01.01/2021

Päätöspäivämäärä

12.5.2021

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Pyynikin kampus

Valmistelijan yhteystiedot

Lukio-opintojen kehittämispäällikkö Jaakko Saulamaa p. 041 730 5691, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

koulutusjohtaja Virpi Siiranen, p. 050 441 8823, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen konservatoriolla on tarve järjestää yksittäisille opiskelijoilleen osa yhteisten tutkinnon osien opetuksesta yhteistyössä toisen ammatillisen koulutuksen järjestäjän kanssa. Tredun Santalahdentien toimipisteessä on laaja ja monipuolinen yhteisten tutkinnon osien opetustarjonta. Se mahdollistaa yhteistyön Konservatorion kanssa. 

Yhteistyön tavoitteena on ohjata yksittäiset Tampereen konservatorion opiskelijat suorittamaan tarvittavat yhteiset tutkinnon osat ja osa-alueet Tredun Santalahdentien opetustarjonnan pohjalta. 

Sopimus astuu voimaan, kun molemmat osapuolet ovat sen allekirjoittaneet ja sopimus on voimassa toistaiseksi. Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu.

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 27.4.2021 § 87 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntöön. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.5.2021 alkaen.)  

Päätös

Hyväksytään Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Tampereen konservatorion välinen sopimus yhteisten tutkinnon osien (YTO) opetuksesta.

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

koulutusjohtaja Virpi Siiranen