§ 59 Hiedanranta, nollakuidun koenoston suunnittelun ja raportoinnin hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:3806/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

20.5.2021

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Hankekehityspäällikkö Juha Kaivonen ja talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Ramboll Finland Oy on tarjoutunut  laatimaan toteutettavuustarkastelut nollakuidun osaratkaisuista aikapalkkiolla henkilöryhmittäin kustannusarviolla 13 000, 00 euroa + alv.  Laboratorioanalyysien kustannusarvio määritetään erikseen työssä laadittavan tarkkailusuunnitelman perusteella ja se hyväksytetään tilaajalla ennen koenoston aikana tehtävää tarkkailua. Laboratorioanalyysien kustannusten arvioidaan olevan noin 2000 € (alv. 0%).Työ on jatkotyö, missä tarvitaan aiempaa perehtyneisyyttä aiheeseen. Tarjous on hyväksyttävissä.

Hankinta alittaa kansallisen kynnysarvon joten hankintalakia ei sovelleta.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivalta kehitysohjelmien hankintapäätösten tekemiseen on siirretty kehitysohjelmien hankejohtajalle tai talous- ja hankintavastaavalle.

Päätös

Tilataan nollakuidun koenoston suunnittelu ja raportointi Ramboll Finland Oy:ltä (0101197- 5) saadun tarjouksen mukaisesti aikapalkkiolla henkilöryhmittäin kustannusarviolla 7 600,00 euroa (alv 0%). Hintaa ei saa ylittää. Kustannukset maksetaan Hiedanranta -kehitysohjelmaa sitovasta määrärahasta projektilta K1350_017932211. Hankintapäätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta kun työ on tilattu. Tilauksessa annetaan kehitysohjelmien laskutusohje.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen