§ 145 Tuntiopettajan ottaminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampukseen 2.8.2021 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:2782/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

20.5.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Pauliina Sarhela, p. 040 517 9259, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja,​ ammatillinen koulutus Outi Kallioinen puh. 044 423 5473,​ etunimi. sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampuksen virkasuhteinen tuntiopettajan (kielet) tehtävä on ollut julkisesti haettavana 12.4. - 26.4.2021 . 

Hakukoodi  TRE-01-680-21. Ilmoituskanavat olivat tampere.fi,​ kuntarekry. fi,​ mol.fi,​ Facebook,​ Linkedln,​ Twitter ja Oikotie.

Tuntiopettajan tehtävänä on englannin sekä mahdollisesti ruotsin tai ranskan kielten opetus yhteisissä tutkinnon osissa moniammatillisen oppilaitoksen tutkintoaloilla ja mahdollisesti kyseisten kielten lukiokurssien opetus. Lisäksi työhön kuuluu opetusmenetelmien kehittäminen sekä osallistuminen oman aineryhmän kehittämistyöhön oppilaitoksessa. 

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 14 mukaan. Hakijalta edellytetään pääaineen verran englannin kielen opintoja sekä kelpoisuutta opettaa myös ruotsia tai ranskaa. 

Tehtävässä tarvitaan Wilma-oppilashallintojärjestelmän tuntemusta.

Lisäksi edellytetään mahdollisuutta työskennellä useissa toimipisteissä ja käyttää omaa autoa, mikä hakijan tuli ilmoittaa hakemuksessaan. 

Eduksi katsotaan kokemus englannin ja joko ruotsin tai ranskan kielen opetuksesta ammatillisessa koulutuksessa ja/tai lukiokoulutuksessa, verkko-opetuskokemus, erityisopetuksen tuntemus, hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä hyvät TVT-taidot. Eduksi katsotaan myös valmius opettaa jotakin muuta yhteisten tutkinnon osien oppiainetta. 

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävää haki hakuaikana seitsemäntoista (17) hakijaa,​ joista kelpoisia hakijoita oli yhdeksän (9) hakijaa. Haastatteluihin kutsuttiin seitsemän (7) hakijaa. Haastattelut pidettiin 10.5.2021 ja 12.5.2021.

Koulutuksen,​ työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan *********.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta, jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi. 

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-​sivuilla.

Johtajan,​ ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 27.4.2021 § 87  (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus -​ henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.5.2021 alkaen). 

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 7 ja 8 §.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

********* otetaan päätoimiseen tuntiopettajan (kielet) virkasuhteiseen tehtävään 2.8.2021 alkaen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampukseen.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Santalahdentien toimipiste,​ toimintoalue 514.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote uhalla,​ että valintapäätös todetaan rauenneeksi. 

Valinta on ehdollinen.Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta,​ jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla,​ että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen