§ 8 Tampereen Kannen alueen kameroiden suunnittelutyön tilaus WSP Finland Oy:ltä

Lataa  Kuuntele 

TRE:4130/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

27.5.2021

Päätöksen tekijä

Talous- ja hankintavastaava, Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Anniina Autero ja suunnittelija Oona Haimi, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Työ sisältää Kannen alueen kameroihin liittyvät suunnittelutyöt. Työhön kuuluu tarvittavat esiselvitykset, tarkempien suunnitelmien ja laiteluetteloiden koostaminen sekä toteutusvaiheen tuki.   

WSP Finland Oy on pyynnöstä tarjoutunut työhön aikapalkkiolla kustannusarviolla 25 200,00€ + alv. Tarjous on hyväksyttävissä. Kokonaishintaa ei saa ylittää. Työtä ohjaa projektipäällikkö Anniina Autero. Hankinta alittaa kansallisen kynnysarvon, joten hankintalakia ei sovelleta. 

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivaltakehitysohjelmien hankintapäätösten tekemiseen on siirrettykehitysohjelmien hankejohtajalle tai talous- ja hankintavastaavalle.

Päätös

Kannen alueen kameroiden suunnittelutyö tilataan WSP Finland Oy:ltä (0875416-5) 5.5.2021 saadun tarjouksen mukaisesti aikapalkkiolla kustannusarviolla 25 200,00€ + alv. Kustannusarviota ei saa ylittää. Kustannukset maksetaan projektilta I1115_017971225 Areenan tapahtumien aikaiset liikennejärjestelyt. Tämä hankintapäätös on Tampereen kaupunkia sitova vasta, kun työtä koskeva tilaus on tehty. Viiden tähden keskustan kehitysohjelmassa työn vastuuhenkilönä toimii projektipäällikkö Anniina Autero. 

 

Allekirjoitus

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta