§ 27 Tehdassaaren kiertotalouden ekosysteemi -projektin aiesopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:4269/02.04.01/2021

Päätöspäivämäärä

2.6.2021

Päätöksen tekijä

Kehitysjohtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Yrityskoordinaattori Sami Hasila,  p. 050 4418 819, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala, p. 050 329 5711, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Cireco Finland Oy hakee työ- ja elinkeinoministeriön kiertotalouden ekosysteemien ja osaamisalustojen kehittämisen rahoitushaussa hankerahoitusta Tehdassaaren kietotalouden ekosysteemi -projektille. Tampereen kaupunki, Tampereen seudun ammattopisto, Tredu, on mukana hankeessa osatoteuttajana.

Aiesopimuksen kohteena on Cireco Finland Oy:n, Tampereen seudun ammattiopiston, Tampereen yliopiston – Corelabin ja Verte Oy:n / ECO3:n hanke Tehdassaaren kiertotalouden ekosysteemi. Aiesopimuksella sovitaan yhteistyöstä, jolla edistetään hankkkeen toteuttamista. 

Hankkeen aikana kehitetään Tehdassaaren kiertotalouskeskuksesta alueellisesti ja kansallisesti merkittävä kiertotalouden ekosysteemi, jossa mukana ovat alueella toimivat yritykset ja laajemmin kiertotalouden alalla toimiva yritysverkosto, tutkimuslaitos, oppilaitoksia ja Tampereen seudun kunnat. Hankkeen tavoitteena on kehittää uusia oppimisen ja liiketoiminnan toimintamalleja, joita pilotoidaan Tehdassaaren kiertotalouskeskuksessa Tampereen seudun ammattiopiston, Tredun tehtävänä hankkeessa on edistää kestävän elämäntavan ajattelun oppimista. 

Kehitysjohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 27.4.2021 § 87 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.5.2021 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Cireco Finland Oy:n välinen Tehdassaaren kiertotalouden ekosysteemi -projektin aiesopimus. 

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kapungin sopimusta koskevat päätökset ovat saneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala