§ 26 Lempäälän kunnan ja Tampereen kaupungin välisen aiesopimuksen hyväksyminen Tampereen kaupunkiseudun varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion käytänteiden kehittämishankeesta

Lataa  Kuuntele 

TRE:3652/02.04.01/2021

Päätöspäivämäärä

31.5.2021

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatusjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Hallinnon koordinaattori Raija Rautio, puh. 041 731 0629, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus, puh. 050 523 7386, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunkiseudun varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion käytänteiden kehittämishankkeesta on laadittu aiesopimus Lempäälän kunnan ja Tampereen kaupungin välillä. Hankkeen tavoitteena on kehittää liitteenä olevan hankesuunnitelman mukaisesti varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion käytänteitä Tampereen seutukunnan kunnissa. Koordinoiva sopijaosapuoli Lempäälän kunta vastaa hankkeen hallinnoinnista ja toiminnan koordinoinnista Osake-toimintamallin kautta.

Aiesopimus astuu voimaan kaikkien osapuolten allerkirjoitettua sopimuksen ja on voimassa erikseen laadittavan, sopijaosapuolten välisen yhteistyösopimuksen voimaanastumiseen saakka.

Kielteisen rahoituspäätöksen tai sopimuksen purkautumisen seurauksena voimassaolo päättyy päätös- tai purkautumisilmoituspäivänä.

Aiesopimuksen sopijaosapuolet vakuuttavat, että hanke siihen kuuluvine osioineen tukee sopijaosapuolen oman organisaation kehittämistavoitteita ja että sopijaosapuolet osaltaan sitoutuvat hankesuunnitelman mukaiseen toteuttamiseen. Hankkeen hakijana toimii Lempäälän kunta.

Mikäli hankkeen toteuttaminen tai rahoittajaviranomaisten päätökset edellyttävät muutoksia hankesuunnitelmaan ml. esitettyyn rahoituksen kokonaismäärään, rahoituksen jakaumaan tai työsuunnitelmaan, muutoksista neuvotellaan sopijaosapuolten kesken ennen täydentävän hanke-esityksen jättämistä rahoitusviranomaisille.

Aiesopimusta voidaan tarkistaa tai se voidaan purkaa sopijaosapuolen aloitteesta, mikäli rahoittajaviranomainen edellyttää hankkeen oleellista muuttamista tai sopijaosapuolen edellytykset sen toteuttamiseen oleellisesti muuttuvat. Tarkistaminen ja purkamisilmoitus tehdään kirjallisesti.

Aiesopimus on päätöksen liitteenä.

 

Päätös

Lempäälän kunnan ja Tampereen kaupungin välinen aiesopimus Tampereen kaupunkiseudun varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion käytänteiden kehittämishankeesta hyväksytään liitteen mukaisesti.

 

Allekirjoitus

Varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus