§ 9 Kannen ja Areenan rakennushankkeen dokumentoinnin hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:4485/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

9.6.2021

Päätöksen tekijä

Talous- ja hankintavastaava, Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Noora Kumpulainen

Lisätietoja päätöksestä

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Työryhmä Taideosasto, tuotantoyhtiönä Oy Poike Productio Ab (3175377-7) sekä Pekko Oravan ja Tuomo Rosenlundin kokoama asiantuntijaryhmä ovat 1.6.2021 tarjoutuneet dokumentoimaan Kannen ja Areenan rakennushankkeen. Dokumentointi suoritetaan kirjan muodossa taiteellisena teoksena sisältäen valokuvia ja piirroksia. Teoksen kustannus on 42.750 euroa + alv sisältäen 1. painoksen toteutuksen oikeuksineen ja tekijänoikeusmaksuineen.

Hankinta alittaa kansallisen kynnysarvon, joten hankintalakia ei sovelleta. Kyseessä on ainutkertaisen taideteoksen tai taiteellisen esityksen luominen ja teos sisältää tekijänoikeuksia, millä perusteella asiassa ei ole järjestetty tarjouskilpailua. Tarjous on hyväksyttävissä.

Tilaajan yhteyshenkilöksi nimetään markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Noora Kumpulainen.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivalta kehitysohjelmien hankintapäätösten tekemiseen on siirretty kehitysohjelmien hankejohtajalle tai talous- ja hankintavastaavalle.

 

Päätös

Sopimus Kannen ja Areenan rakennushankkeen dokumentoinnista tehdään Työryhmä Taideosaston, tuotantoyhtiönä Oy Poike Productio Ab kanssa. Sopimuksen arvo on 42.750 euroa + alv. Kustannukset maksetaan Viiden tähden keskusta -kehitysohjelmaa sitovasta määrärahasta projektilta K1540_01797311 Kansi- ja Areena. Tämä hankintapäätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta kun kirjallinen sopimus tai tilaus on tehty.

 

Allekirjoitus

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta