§ 19 Päätoimisen määräaikaisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen ajalle 2.8.2021- 31.7.2022

Lataa  Kuuntele 

TRE:3772/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

8.6.2021

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Hervannan kampus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Matti-Pekka Tuomilehto, puh.050 301 0483 , etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo puh. 050 441 8813, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampuksen virkasuhteisen tuntiopettajan (teollinen pintakäsittely) tehtävä on ollut julkisesti haettavana 12.5.2021 - 28.5.2021.

Hakukoodi  TRE-01-961-21. Ilmoituskanavat olivat TE-toimisto, Tampere.fi, Kuntarekry, Twitter, LinkedIn, Facebook ja Oikotie.

Tehtävänä on teollisen pintakäsittelyn osaamisalan ammattiaineiden opetus, OMA-opettajana toimiminen sekä työssäoppimisen ohjaus ja ammattiosaamisen näyttöjen suunnittelu ja arviointi. Tehtävän hoitamisessa käytetään Wilma-oppilashallintojärjestelmää ja Moodle-oppimisympäristöä sekä verkko-opetusta. Tehtävässä tarvitaan hyvää tietoteknistä osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tahtoa ja kärsivällisyyttä toimia nuorten kanssa myös haastavissa tilanteissa.

Opetustehtävä edellyttää vahvaa tai erikoistunutta käytännön ammattitaitoa teollisen pintakäsittelyalan konkreettisista työtehtävistä. Tehtävässä edellytetään eri pintakäsiteltävien materiaalien tuntemusta (metalli, muovi, puu, komposiitti), erilaisten pintakäsittelymenetelmien tuntemusta (ruisku- ,jauhe- ja pulverimaalaus), pintojen puhdistusprosessien tuntemusta (suihkupuhdistus, hionta ja kiillotusprosessit), sekä kuviomaalausta ja siihen liittyvien työprosessien tuntemusta. Lisäksi työ edellyttää voimassa olevaa tulityölupaa, työturvallisuuskorttia, auton B-ajokorttia ja voimassa olevaa AE1 sertifikaattia.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoiseksi katsotaan myös tehtävään soveltuva erikoisammattitutkinto laajalla rakennusalan työkokemuksella ja yrittäjätaustalla vahvistettuna.

Eduksi katsotaan työkokemus ammatillisen oppilaitoksen uudistuneesta toimintaympäristöstä tai yhteistyöstä oppilaitoksen kanssa, hyviä tietoteknisiä taitoja, kuten Wilma oppilashallintojärjestelmän Moodle- oppimisympäristön osaamista ja käyttökokemusta sekä kokemus verkko- opetuksesta. Eduksi katsotaan myös pintakäsittelyalan työkentän ja yhteistyötahojen hyvä tuntemus ja työelämäyhteistyökyky.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävää haki hakuaikana yksi (1) hakija, joista kelpoisia hakijoita oli yksi (1) hakija. 

Haastatteluihin kutsuttiin yksi (1) hakija.
Haastattelu pidettiin 2.6.2021.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan autoalan työnjohdon EAT, automaalarimestarin EAT *********. Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

********* on 3.6.2021 esittänyt lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikostaustaotteen.

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 27.4.2021 § 87  (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus -​ henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.5.2021 alkaen).

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

Autoalan työnjohdon EAT, automaalarimestarin EAT ********* otetaan päätoimiseen määräaikaiseen tuntiopettajan (teollinen pintakäsittely) virkasuhteeseen ajalle 2.8.2021- 31.7.2022 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampukseen.

Määräaikaisuuden perusteena on henkilöstötarpeen vakiintumattomuus (SAP 24).

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Hepolamminkadun toimipiste, toimintoalue 508.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

 


 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo