§ 188 Sumino Oy:n ja Tampereen seudun ammattiopiston välisen koulutusyhteistyötä koskevan aiesopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:7820/04.04.01/2020

Päätöspäivämäärä

16.6.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutusvientijohtaja Helena Koskinen, puh. 0400 236 990, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, puh. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopiston, Tredun ja Sumino Oy:n välillä laadittu aiesopimus koulutusyhteistyöstä on hyväksytty johtaja, ammatillinen koulutus päätöksellä 20.12.2020 § 318. Aiesopimus koskee Sumino Oy:n kanssa tehtävää yhteistyötä Kiinan hoiva-alalle tarvittavien koulutuksien kehittämisessä. Yhteistyösopimuksen tavoitteina ovat kouluttajien koulutus, opiskelija- ja asiantuntijavaihto, laadun varmistus ja laatukoulutus, koulutusmateriaalin tuottaminen sekä lisensiointi. Aiemmin laaditun koulutusyhtiestyötä koskevan aiesopimuksen voimassaoloaika oli kuusi kuukautta, päättyen 20.6.2021. Koronavirusepidemian vuoksi yhteistyötä ei ole voitu aloittaa suunnitellussa aikataulussa ja tästä syystä aiesopimusta on tarpeen jatkaa vastaavanlaisena kuusi kuukautta eteenpäin. 

Tavoitteena on, että Tampereen kaupungin, Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Sumino Oy:n välisen kansainvälisen yhteistyön jatkamiseksi laaditaan yhteistyösopimus aiesopimuksen voimassaoloaikana.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 23.10.2020 § 128 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.11.2020 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään aiesopimus koulutusyhteistyöstä Tampereen kaupungin, Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Sumino Oy:n välisen kansainvälisen yhteistyön jatkamiseksi.  

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia kuitenkin vasta, kun sopimusta koskeva päätös on saanut lainvoiman.

Allekirjoitus

Johtaja Outi Kallioinen