§ 102 Sopimusmuutos esisopimukseen eVaka-tietojärjestelmään liittyvästä yhteistyöstä

Lataa  Kuuntele 

TRE:816/07.01.02/2021

Päätöspäivämäärä

14.6.2021

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Heli Ketola,​ puh. 040 749 2072,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Tietohallintojohtaja Jarkko Oksala,​ puh. 050 558 8958,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Tampereen, Espoon, Turun ja Oulun kaupunki ovat 1.3.2021 solmineet esisopimuksen eVaka-tietojärjestelmään liittyvästä yhteistyöstä. Lisäksi Tampereen kaupungin tietohallintojohtaja on 1.2.2021   päätöksellään § 20 valtuuttanut Espoon suorittamaan DIPA2-kilpailutuksen ja allekirjoittamaan sitä koskevan hankintasopimuksen (TRE:816/07.01.02/2021).

DIPA2-kilpailutuksen valmisteluvaiheessa on päätetty erottaa eVakan palveluiden kilpailutus omaksi kilpailutukseksi. Kilpailutusta koskeva muutos aiheuttaa muutostarpeen esisopimukseen. Muutostarpeet koskevat esisopimuksen viittauksia DIPA2-kilpailutukseen, kuntakohtaisia implementaatioita sekä kilpailutuksen ja yhteistyön aloituksen aikataulua.

Esisopimuksen ehdon mukaan kaikki muutokset tai lisäykset esisopimukseen on sovittava kirjallisesti kaikkien sopijaosapuolten allekirjoittamalla sopimusmuutoksella, jotta ne olisivat päteviä.

Esisopimusta koskevista muutoksista on laadittu muutossopimus.

Tampereen kaupungin konsernihallinnon toimintasäännön liitteen 1 (delegointimatriisi) mukaan tietohallintojohtaja vastaa ja päättää Tampereen kaupungin ICT-hankinnoista, ICT-sopimusten ehdoista, hyväksymisestä ja allekirjoittamisesta. Lisäksi tietohallintojohtaja vastaa ja päättää Tampereen kaupunkiseudun tietohallintosopimuksessa määritellyistä asioista.

Päätös

Hyväksyn muutossopimuksessa yksilöidyt muutokset koskien esisopimusta eVaka-tietojärjestelmään liittyvästä yhteistyöstä.

Lisäksi peruutan DIPA2-kilpailutusta koskevan valtuutukseni.

Tämä päätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta, kun kaikki sopijaosapuolet ovat muutossopimuksen allekirjoittaneet.

 

Allekirjoitus

Tietohallintojohtaja Jarkko Oksala