§ 26 Päätoimisen määräaikaisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen ajalle 1.8.2021- 31.7.2022

Lataa  Kuuntele 

TRE:4139/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

14.6.2021

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Hervannan kampus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Janne Pietiläinen, puh. 050 560 6079, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo puh. 050 441 8813, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampuksen virkasuhteisen tuntiopettajan (taideteollisuusala, tuotteen valmistus) tehtävä on ollut julkisesti haettavana 17.5.2021 - 31.5.2021.

Hakukoodi  TRE-01-2004-21. Ilmoituskanavat olivat TE-toimisto, Tampere.fi, Kuntarekry, Twitter, LinkedIn, Facebook ja Oikotie.  

Taideteollisuusalan (tuotteen valmistuksen osaamisala) tuntiopettajan tehtäviin kuuluu koru- ja pienesinevalmistuksen ammatillisten aineiden opetus ja näyttötilaisuuksien suunnittelu, ohjaus ja arviointi. Tehtävään liittyy myös tärkeänä osana yhteistyö työllisyyspalvelujen, te-palvelujen ja alueen yritysten kanssa, sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Tehtävä edellyttää Teams-, Moodle- ja Wilma-ohjelmistojen käyttökokemusta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet huomioidaan kelpoisina hakijoina.

Tehtävässä edellytetään tuoretta työkokemusta ammatillisen oppilaitoksen uudistuneesta toimintaympäristöstä sekä vahvaa näyttöä toimia myös erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden omaopettajana. Lisäksi edellytetään  jalometallialan perustekniikoiden ja suunnittelumenetelmien tuntemista sekä erityisesti erilaisten muovaavien- , liitos- ja valumenetelmien tuntemista.

Eduksi katsotaan tietokoneavusteisen suunnittelun ja valmistamisen työkokemusta korualalta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävää haki hakuaikana kaksi (2) hakijaa, kukaan hakijoista ei täyttänyt kaikkia kelpoisuusvaatimuksia.

Haastatteluihin kutsuttiin kaksi (2) hakijaa. 
Haastattelut pidettiin 7. - 10.6.2021.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan tekniikan EAT *********. Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

********* ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta,​ koska virkasuhde on katkeamaton.

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 27.4.2021 § 87  (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus -​ henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.5.2021 alkaen).

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

Tekniikan EAT *********otetaan päätoimiseen määräaikaiseen tuntiopettajan (taideteollisuusala, tuotteen valmistus) virkasuhteeseen ajalle 1.8.2021- 31.7.2022 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampukseen.

Määräaikaisuuden perusteena on henkilöstötarpeen vakiintumattomuus (SAP 24).

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Hepolamminkadun toimipiste, toimintoalue 508.

 


 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo