§ 192 Päätoimisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen 2.8.2021 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:2619/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

17.6.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Petri Murtovaara, puh. 040 726 8070,etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen puh. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampuksen virkasuhteisen tuntiopettajan (englanti ja ruotsi) tehtävä on ollut julkisesti haettavana 8.4.2021 - 28.4.2021.

Hakukoodi  TRE-01-745-21. Ilmoituskanavat olivat tampere.fi, kuntarekry.fi, mol.fi, Twitter ja Oikotie. 

Tehtävänä on englannin ja ruotsin opettaminen ammatillisessa perustutkinnossa ja ammattilukiolaisten kielten opetus ja kielten ainetiimin kehittäminen.
Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 14 mukaan. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä mahdollisuutta työskennellä useissa toimipisteissä ja käyttää omaa autoa, minkä hakijan tuli ilmoittaa hakemuksessaan.

Tehtävä edellyttää kykyä arvostaa opiskelijoitamme yksilöinä ja ymmärtää, mitä henkilökohtaisen opintopolun rakentaminen tarkoittaa. Opettaja pystyy tarvittaessa opettamaan ja ohjaamaan monista lähtökohdista osaamistaan rakentavia oppijoita: mm. aikuisopiskelijoita, erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita, ylioppilastutkintoon tähtääviä opiskelijoita. 

Eduksi katsotaan kokemus opetuksesta ammatillisessa koulutuksessa nuorille ja aikuisille, kokemus lukio-opetuksesta, uudistuneen ammatillisen koulutuksen periaatteiden tuntemus, erityisopetuksen tuntemus sekä näyttö pedagogisesta kehittämistyöstä. Eduksi katsotaan myös kokemus etä- ja verkko-opetuksesta; Wilman, Teamsin ja Moodlen tuntemus.

Tehtävää haki hakuaikana kolmetoista (13) hakijaa, joista muodollisesti kelpoisia hakijoita oli kaksitoista (12) hakijaa. 

Haastatteluihin kutsuttiin neljä (4) hakijaa. Haastattelut pidettiin 5.5.2021.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan FM ********* .Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Johtajan,​ ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 27.4.2021 § 87  (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus -​ henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.5.2021 alkaen).

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 7 ja 8 §.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

FM ********* otetaan päätoimiseen tuntiopettajan (englanti ja ruotsi) virkasuhteeseen 2.8.2021 alkaen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampukseen.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Hepolamminkadun toimipiste, toimintoalue 508.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 45 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Valinta on ehdollinen.Tehtävään valitun tulee 45 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta, jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

 


 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja Outi Kallioinen