§ 34 Päätoimisen määräaikaisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen ajalle 1.8.2021-31.7.2022

Lataa  Kuuntele 

TRE:3749/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

22.6.2021

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Hervannan kampus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Jari Rauhala puh. 040 506 9170, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo puh. 050 441 8813, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopiston tuntiopettajan (rakennusala) virkasuhteinen tehtävä on ollut julkisesti haettavana 18.5.-31.5.2021.

Hakukoodi TRE-01-1078-21. Ilmoituskanavat olivat Kuntarekry, Tampere.fi, Mol.fi, Twitter, Facebook, LinkedIn ja Oikotie.

Rakennusalan tuntiopettajan tehtäviin kuuluvat rakennusalan ammatillisten aineiden ja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammatillisten aineiden opetus, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä näyttöjen suunnittelu, ohjaus ja arviointi.Pääasiallinen sijoittumispaikka tehtävän alkaessa on Tredun Hiedanrannan työssäoppimisympäristö Tampereella.

Opetustehtävä edellyttää vahvaa erikoistunutta käytännön ammattitaitoa rakennusalan ja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan konkreettisista työtehtävistä, työkokemusta ammatillisen oppilaitoksen uudistuneesta toimintaympäristöstä tai yhteistyöstä oppilaitoksen kanssa. Lisäksi vaaditaan kokemusta työnohjaajana toimimisesta ja haastavista asiakaskohtaamisista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja kuten, Wilma oppilashallintojärjestelmän ja Moodle- oppimisympäristöjen osaamista ja käyttökokemusta. Työ vaatii myös kokemusta vaativasta teollisuusympäristössä toimimisesta sekä kehityksen toimintatapojen ymmärrystä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoiseksi katsotaan myös tehtävään soveltuva erikoisammattitutkinto laajalla rakennusalan työkokemuksella vahvistettuna.

Eduksi katsotaan monipuolinen osaaminen rakennusalan työturvallisuusasioiden tuntemuksesta, valmius toimia haastavissa työturvallisuutta vaativissa rakennus- ja asiakastyökohteissa, hyvät työelämäyhteydet alan yrityksiin ja sidosryhmiin, kokemus verkostoyhteistyöstä kolmannen sektorin ja julkisen sektorin kanssa, kiinteistöhoidon ja kiinteistöhuollon tuntemus sekä näihin töihin liittyvien työkoneiden hallinta ja huolto, korjausrakentamisen kokemus ja koulutus sekä Haahtela Oy:n ohjelmistojen käyttökokemus.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävään haki hakuaikana neljä (4) hakijaa, joista kelpoisia oli yksi (1) hakija.

Haastatteluun kutsuttiin kolme (3) hakijaa.Haastattelut pidetttiin 1. - 8.6.2021.

Työkokemuksen, kokonaisarvioinnin ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan artenomi *********

********* ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta,​ koska virkasuhde on katkeamaton

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 27.4.2021 § 87  (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus -​ henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.5.2021 alkaen).

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §

Päätös

Artenomi ********* otetaan määräaikaiseen tuntiopettajan (rakennusala) virkasuhteeseen ajalle 1.8.2021-31.7.2022 Tampereen seudun ammattiopistoon.

Määräaikaisuuden perusteena on henkilöstötarpeen vakiintumattomuus SAP 24.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Hiedanrannan toimipiste, toimintoalue 519.

 

 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo