§ 31 Päätoimisen määräaikaisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen ajalle 1.8.2021-31.7.2022

Lataa  Kuuntele 

TRE:4192/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

22.6.2021

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Hervannan kampus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Juhani Anttila puh.040 801 6726, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo puh. 050 441 8813, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopiston tuntiopettajan (lentokoneala) virkasuhteinen tehtävä on ollut julkisesti haettavana 28.5.-11.6.2021.

Hakukoodi TRE-01-1252-21. Ilmoituskanavat olivat Kuntarekry, Tampere.fi, Mol.fi, Twitter, Facebook, LinkedIn ja Oikotie.

Lentokonealan tuntiopettajan tehtävänä on toimia Part 66 -lupakirjaluokan B2 (avioniikka) ammattiteorian ja käytännön taitojen opettajana sekä aikuis- että nuoriso-opiskelijoille, mukaan lukien työpaikoilla suoritettava käytännön taitojen opiskelun ohjaus ja valvonta. Lisäksi tehtävään kuuluu koulutustoiminnan suunnittelutehtävät.

Kelpoisuusvaatimukset ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset ja vähintään 5 vuoden työkokemus ilmailutekniikan tai ilma-alushuollon tehtävistä sekä soveltuvuus tehtävään. Hakijan tulee täyttää Ilmailuviranomaisen edellyttämät tehtävään hyväksyttämisvaatimukset ja hakijalla tulee olla voimassaoleva B-ajokortti.

Osaamisvaatimuksena on toimia lentokonehuoltohenkilöstön Part 66 -lupakirjaluokan B2 (avioniikka) ammattiteorian ja käytännön taitojen opettajana sekä aikuis- että nuoriso-opiskelijoille, mukaan lukien työpaikoilla suoritettava käytännön taitojen opiskelun ohjaus ja valvonta. Lisäksi tehtävään kuuluu osallistuminen Part 145, Part M ja Part 21 laatuprojektityöskentelyyn sekä ilma-aluksen avioniikkamodifikaatiosuunnitteluun ja sen toteutukseen sekä ammattikorkeakouluopiskelijoiden opetukseen ja ohjaukseen.

Eduksi katsotaan vankka lentokonehuoltoympäristöjen ja huoltokäytäntöjen tuntemus, kokemus työskentelystä lentokoneavioniikkajärjestelmien parissa ja kokemus ilma-alusten käsittelystä. Lisäksi eduksi katsotaan EY-asetuksen (EU) N:o 1321/2014 tuntemus ja kokemus sekä nuoriso- että aikuisopiskelijoiden opettamisesta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävään haki hakuaikana yksi (1) hakija, joka ei ole muodollisesti kelpoinen, mutta on ammatillisesti kelpoinen.

Tehtävään ainoana hakijana hakenutta DI *********sta ei haastateltu, sillä ********* on toiminut määräaikaisena tuntiopettajana Tredun lentokoneasentajakoulutuksessa 1.8.2019 lähtien.

Koulutuksen ja työkokemuksen perusteella tehtävään valitaan DI *********.

********* ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta,​ koska virkasuhde on katkeamaton

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 27.4.2021 § 87  (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus -​ henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.5.2021 alkaen).

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §

Päätös

DI ********* otetaan määräaikaiseen tuntiopettajan (lentokoneala) virkasuhteeseen ajalle 1.8.2021-31.7.2022 Tampereen seudun ammattiopistoon.

Määräaikaisuuden perusteena on henkilöstötarpeen vakiintumattomuus SAP 24.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Pirkkalan toimipiste, toimintoalue 529.

 

 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo