§ 49 Sopimuksen hyväksyminen yhteistyöstä Pirkanmaan työkykyhankkeessa

Lataa  Kuuntele 

TRE:3300/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

24.6.2021

Päätöksen tekijä

Z/Johtaja, sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Marianne Rautiokoski, puh. 041 730 8951, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja Taru Kuosmanen, puh. 040 704 7337, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan työkykyhanke on osa valtakunnallista Työkykyohjelmaa, jonka tarkoituksena on tukea osatyökykyisten työttömien ja pitkäaikaistyöttömien työhön pääsyä ja työssä pysymistä, ehkäistä työttömyyden pitkittymistä ja työkyvyttömyyttä sekä lisätä heikossa työmarkkina-asemassa olevien työelämäosallisuutta. STM on myöntänyt hankkeen toteuttamiseen valtionavustusta 1 346 768 euroa kaikkiaan 1 683 460 euron kokonaiskustannuksiin. 

Pirkanmaan työkykyhanke-projektia toteuttavat Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Akaan kaupunki, Hämeenkyrön kunta, Ikaalisten kaupunki, Kangasalan kaupunki, Lempäälän kunta, Mänttä-Vilppulan kaupunki, Nokian kaupunki, Parkanon kaupunki, Pirkkalan kunta, Sastamalan kaupunki, Virtain kaupunki, Ylöjärven kaupunki sekä Valkeakosken kaupunki. 

Sopimus tulee voimaan sinä päivänä, jona osapuolet ovat sen allekirjoittaneet, ja sitä noudatean takautuvasti alkaen rahoituspäätöksen antopäivämäärästä. Projektin loppuraportti tulee toimittaa rahoittajalle viimeistään 30.4.2023. Tämä sopimus on kuitekin voimassa siihen asti kunnes rahoittajan mahdollisesti pyytämät loppuraportin täydennykset on toimitettu, rahoittaja on hyväksynyt loppuraportin ja rahoittajan projektia koskeva tarkastusaika on päättynyt.

 

Päätös

Hyväksytään Pirkanmaan työkykyhankkeen yhteistyösopimus.

Allekirjoitus

Johtaja Taru Kuosmanen