§ 15 Voimakadun pohjoispään rakennusurakka, Ratina Tampere

Lataa  Kuuntele 

TRE:4958/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

6.7.2021

Päätöksen tekijä

Talous- ja hankintavastaava, Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Rakennuttajainsinööri Mikko Vainiomäki ja talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Ratinan kauppakeskuksen toteutussopimukseen liittyvät työt saadaan päätökseen kesän 2021 aikana. Tampereen valtatien varteen on juuri valmistumassa toteutussopimuksen mukainen tukimuuri, öljysäiliön palosuojaseinä ja portaat Voimakadulle. Voimakadun pohjoispää voidaan korjata valmiiksi portaiden valmistuttua.

Voimakadun pohjoispään rakennusurakasta pyydettiin ja saatiin määräajassa kolme tarjousta:
Ympäristöpalvelut Knuutila Oy                  37.476,00 euroa alv 0%
VRJ Länsi-Suomi Oy                                 60.430,00 euroa alv 0%
Proinfra Oy                                                76.597,00 euroa alv 0%

Hinnaltaan halvimman tarjouksen teki Ympäristöpalvelut Knuutila Oy. Tarjous ja tarjoaja täyttää osallistumisehdot. Ympäristöpalvelut Knuutila Oy Luotettava Kumppani -raportti tarkastettiin ja on kunnossa.

Hankinta alittaa kansallisen kynnysarvon, joten hankintalakia ei sovelleta.

Asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen (laki viranomaisen toiminnan julkisuudesta 621/1999). Asiakirjoja säilytetään Viiden tähden keskusta -​ kehitysohjelman arkistossa.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivalta kehitysohjelmien hankintapäätösten tekemiseen on siirretty kehitysohjelmien hankejohtajalle tai talous-​ ja hankintavastaavalle.

Päätös

Voimakadun pohjoispään rakennusurakasta tehdään urakkasopimus Ympäristöpalvelut Knuutila Oy:n (2344944-1) kanssa yksikköhintoihin perustuvalla arvonlisäverottomalla kokonaishinnalla 37.476,00 euroa.

Urakan kustannukset maksetaan Viiden tähden keskusta -kehitysohjemaa sitovasta investointimäärärahasta projektilta I1115_150354. Laskutuksessa on käytettävä ostotilausnumeroa, joka annetaan urakkasopimuksen yhteydessä. Valtuutan rakennuttajainsinööri Mikko Vainiomäen allekirjoittamaan urakkasopimuksen. Tämä hankintapäätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta kun urakkasopimus on allekirjoitettu.

 

Allekirjoitus

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta