§ 437 Tilojen vuokraaminen Telia Finland Oyj:lle telelaitteiden asentamiseksi osoitteesta Torpankatu 13

Lataa  Kuuntele 

TRE:5157/02.07.03/2021

Päätöspäivämäärä

11.8.2021

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Eltel Networks Oy on pyytänyt saada Telia Finland Oyj:n toimeksiannosta asentaa uusia telelaitteita Telian yleisen matkapuhelinverkon tukiaseman palvelemiseksi. Kohteessa on vanhat aiemmat laiteasennukset, joista on Tampereen Tilapalvelut Oy:n allekirjoittama sopimus. Tampereen kaupungin hallinnoimissa kohteissa jatkossa vuokrasopimukset ja käytön ehdot laaditaan yhtenäisinä Tilaomaisuuden hallinta -palveluyksikössä. Jatkovuokrausta varten on kohteesta laadittava uusi vuokrasopimus.

Vuokrasopimus olisi voimassa toistaiseksi alkaen 1.8.2021 kolmen (3) kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin. Irtisanominen on toimitettava vuokranantajalle (Tampereen kaupunki, Tilaomaisuuden hallinta -palveluyksikkö) sähköpostilla tai kirjeitse. Irtisanomisaika lasketaan sen kuukauden viimeisestä kalenteripäivästä alkaen, jona irtisanominen on kirjallisesti vastaanottettu.

Vuokran määrä on 2 000,00 euroa vuodessa, joka suoritetaan vuosittain maalis- ja syyskuussa. Lisäksi veloitetaan käytetty sähkö alamittauksen perusteella, jonka mittarinluvusta vastaa vuokralainen. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin.

Sijoitettavat laitteet tulevat olemaan kohteen teknisessä tilassa ja rakennuksen piippussa antenniteline johon sijoitetaan uudet radiolaitteet. Asennukset edellyttävät kaapelinvetoa ja läpivientien tekemistä. Tarkempi luottamuksellinen asennussuunnitelma liitetään vuokrasopimukseen. Tarkemmat vuokrauksen ehdot määritellään vuokrasopimuksessa. 

Asunto-​ ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja,​ kun kyse on rakennusten,​ tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta. 

Päätös

Tampereen kaupunki vuokraa Telia Finland Oyj:lle (y-tunnus 1475607-9) osoitteessa Torpankatu 13 sijaitsevasta päiväkodista tilat telelaitteille ja sen tarvitsemille antenneille erikseen hyväksytettävän asennussuunnitelman mukaisesti. Vuokraus on voimassa toistaiseksi alkaen 1.8.2021 kolmen (3) kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin. Vuosivuokra on 2 000,00 euroa, jonka lisäksi veloitetaan kulutetun sähkön osuus alamittauksen perusteella. Tarkemmat ehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm