§ 87 Tampereen kaupungin edustajien muuttaminen kaupunkipolitiikan yhteistyöryhmään ja sen sihteeristöön

Lataa  Kuuntele 

TRE:5883/00.01.05/2021

Päätöspäivämäärä

1.9.2021

Päätöksen tekijä

Pormestari

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Työ- ja elinkeinoministeriö on asettanut päätöksellään 16.1.2020 kaupunkipolitiikan yhteistyöryhmän, jonka jäseneksi Tampereelta on nimetty pormestari Lauri Lyly ja varajäseneksi konsernijohtaja Juha Yli-Rajala.  Neuvottelukunnan työtä tukee neuvottelukunnan sihteeristö, johon on kaupungilta nimetty jäseneksi strategiajohtaja Reija Linnamaa ja varajäseneksi Tuukka Salkoaho.

Tampereen pormestari on vaihtutunut. Tampereen kaupunginvaltuusto nimesi kaupungin uudeksi pormestariksi Anna-Kaisa Ikosen 16.8.2021 ja Tuukka Salkoaho on siirtynyt toisiin tehtäviin. Uutena yhteysjohtajana on aloittanut Maggie Keskinen.

Hallintosäännön 34 §:n mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustajan nimeämisestä kaupungin edunvalvonta-asioissa tai muuten strategisesti merkittävissä asioissa.

Päätös

Tampereen kaupunki ehdottaa kaupunkipolitiikan yhteistyöryhmään seuraavia henkilöitä: jäseneksi pormestari Anna-Kaisa Ikonen ja varajäseneksi konsernijohtaja Juha Yli-Rajala.

Kaupunkipolitiikan yhteistyöryhmän työtä tukevaan sihteeristöön: jäseneksi strategiajohtaja Reija Linnamaa ja varajäseneksi yhteysjohtaja Maggie Keskinen. 

Allekirjoitus

Aleksi Jäntti, pormestarin 1. varahenkilö