§ 447 Lupa Pälkäneen Luja-Lukko ry:lle Pälkäneellä sijaitsevien kaupungin omistamien maa-alueiden käyttämiseen suunnistustapahtumassa

Lataa  Kuuntele 

TRE:5124/10.00.04/2021

Päätöspäivämäärä

18.8.2021

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Toimistosihteeri Erja Parkkali, puh. 050 517 7052 , etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Pälkäneen Luja-Lukko ry hakee lupaa käyttää Tampereen kaupungin omistamia maa-alueita Pälkäneellä suunnistustapahtuman järjestämisessä 17.9.2021. Tapahtuma on Hämeen alueen yösuunnistuksen mestaruuskilpailu ja siihen odotetaan noin 200-300 osallistujaa. Suunnistusalueina ovat Syrjänharjun-Isokankaan-Mustikkavuoren maastot. Kilpailukeskuksena on Pälkäneen Metsästysseuran maja, jossa sijaitsee myös maalialue. Samalla yhdistys yhdessä Valkeakosken Haka ry:n kanssa hakee lupaa käyttää kaupungin omistamia alueita kuntorastitapahtumien järjestämisessä. Kuntorasteihin osallistuu keskimäärin 60-80 suunnistajaa.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on maa- ja vesialueiden vuokraamisesta enintään 10 vuodeksi ja pidemmäksikin ajaksi, jos vuokranmääräytymisperusteena käytetty pääoma-arvo on alle 200 000 euroa tai jos asunto- ja kiinteistölautakunta tai palvelualueen johtaja on vahvistanut vuokrauksessa ja muussa luovutuksessa noudatettavat perusteet.

Päätös

Pälkäneen Luja-Lukko ry oikeutetaan korvauksetta käyttämään Tampereen kaupungin omistamia maa-alueita Pälkäneellä Hämeen alueen yösuunnistuksen mestaruuskilpailun järjestämisessä 17.9.2021, seuraavin ehdoin:

  1. Luvan saajan tulee tehdä ilmoitus tapahtuman järjestämisestä poliisille. Tapahtumalle tulee laatia turvallisuus- ja pelastussuunnitelma, jos poliisi ja pelastusviranomainen edellyttävät sitä.
  2. Maastoon sijoitetut rastipisteet tulee purkaa tapahtuman jälkeen.
  3. Tapahtuma ei saa aiheuttaa vahinkoa alueiden maastolle, kasvillisuudelle tai eläimistölle. 
  4. Luvan saaja on velvollinen korvaamaan kaupungin omaisuudelle tapahtuman järjestämisestä mahdollisesti aiheutuvat vahingot.
  5. Luvan saaja vastaa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat näiden ehtojen tai muiden viranomaismääräysten ja –lupien laiminlyömisestä.

 

Lisäksi yhdistyksellä on oikeus muutaman kerran vuodessa käyttää kaupungin omistamia alueita kuntorastitapahtumissa. Kuntorastitapahtumista vastaa noin kerran vuodessa Valkeakosken Haka ry. 

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm