Maahanmuuttajaneuvosto, kokous 16.2.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 5 Tampereen kaupungin kotouttamisohjelma 

TRE:1239/00.01.03/2021

Valmistelija

  • Taverne Mari, Kansainvälisen osaamisen palveluiden johtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Kansainvälisen osaamisen päällikkö Mari Taverne p. 0408012686

Lisätietoja päätöksestä

Kansainvälisen osaamisen päällikkö Mari Taverne p. 0408012686

Perustelut

Tampereen kaupungin uusi kotouttamisohjelma on valmisteltu vuoden 2020 aikana ja se on käsitelty kaupungin johtoryhmässä 12.1. Kaupungin johtoryhmän toiveesta kotouttamisohjelma käsitellään neuvostoissa; vammais- ja vanhusneuvosto sekä nuorisovaltuusto.

Mari Taverne esittelee kaupungin uuden kotouttamisohjelman sisällön pääpiirteissään ja neuvoston jäsenillä on mahdollisuus antaa omat kommenttinsa kotouttamisohjelman sisällöstä. Kotouttamisohjelmaluonnos lähetetään liitteenä etukäteen.

Päätösehdotus oli

Esittelijä

  • Taverne Mari, Kansainvälisen osaamisen palveluiden johtaja

Merkitään käyty keskustelu tiedoksi.

Päätös

Merkitään käyty keskustelu tiedoksi.

MANE:n yhteisessä WhatsApp-ryhmässä tai sihteerin sähköpostiin saa kommentoida kotosuunnitelman luonnosta. Sihteeri kokoaa vastaukset ja välittää puheenjohtajalle ja esittelijälle. Tutustumiseen ja kommentoimiseen annettaan viikko lisäaikaa eli 23.2.2021 saakka.

Kokouskäsittely

Puheenjohtaja totesi, että keskustelun aikana oli ehdotettu, että "MANE:n yhteisessä WhatsApp-ryhmässä tai sihteerin sähköpostiin saa kommentoida kotosuunnitelman luonnosta. Sihteeri kokoaa vastaukset ja välittää puheenjohtajalle ja esittelijälle. Tutustumiseen ja kommentoimiseen annettaan viikko lisäaikaa eli 23.2.2021 saakka." ja se oli saanut kannatusta. Puheenjohtaja tiedusteli, voidaanko ehdotus hyväksyä yksimielisesti. Koska neuvosto oli yksimielinen, toivomusponsiehdotus hyväksyttiin.