§ 99 Pirkanmaan lastenkulttuurikeskusten ohjausryhmän nimeäminen vuosille 2021 - 2022

Lataa  Kuuntele 

TRE:6254/00.01.05/2021

Päätöspäivämäärä

28.9.2021

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Kulttuurijohtaja Juha Ahohonen puh. 050-411 3033, etunimi.sukunimi@tampere.fi sekä johtava koordinaattori Marianna Lehtinen, p. 040 801 6868, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki, Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Pii Poo ja Lempäälän kunta muodostavat Pirkanmaan lastenkulttuurikeskukset, joka saa opetusministeriön yleisavustusta lastenkulttuurikeskustoimintaan. Hanketta hallinnoi Tampereen kaupungin Kulttuurin palveluryhmä. Hankkeen tavoitteiden asettamisesta ja niiden saavuttamisen arvioinnista sekä hallinnosta ja seurannasta vastaa ohjausryhmä.

Tampereen kaupunki, Lempäälän kunta sekä Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Pii Poo ovat sopineet keskenään, että ohjausryhmän puheenjohtajuus on Tampereella.

Esitän, että Pirkanmaan lastenkulttuurikeskusten ohjausryhmään v. 2021-2022 nimetään seuraavat henkilöt ja heidän varajäsenensä Tampereen kaupungilta:
kulttuurijohtaja Juha Ahonen, Kulttuurin palveluryhmä, puheenjohtaja (varalla taidemuseon johtaja Taina Myllyharju)
erikoissuunnittelija Tanja Jurvanen, varhaiskasvatus ja perusopetus (varalla kehittämispäällikkö Pia Kuisma),
 

Lempäälän kunnasta kutsutaan:
sivistysjohtaja Nina Lehtinen, varapuheenjohtaja (varalla varhaiskasvatuspäällikkö Mirva Ritari),
 
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Pii Poosta kutsutaan toiminnanjohtaja Pilvi Kuitu (varalla vastaava taidekasvattaja Katriina Nylund) ja

Ohjausryhmän esittelijänä ja sihteerinä toimii johtava koordinaattori Marianna Lehtinen ja toisena esittelijänä johtava museolehtori Anne Keskitalo, molemmat Tampereen kaupungin kulttuurin palveluryhmästä.

Hallintosäännön 34 § 9 kohdan mukaisesti pormestari päättää luottamushenkilötyöryhmien, sidosryhmien edustajia sisältävien työryhmien ja muiden tarpeelliseksi katsomiensa työryhmien nimeämisestä.

Päätös

Pirkanmaan lastenkulttuurikeskusten ohjausryhmään v. 2021-2022 nimetään seuraavat henkilöt ja heidän varajäsenensä Tampereelta:

kulttuurijohtaja Juha Ahonen, kulttuurin palveluryhmä, puheenjohtaja (varalla taidemuseon johtaja Taina Myllyharju)
erikoissuunnittelija Tanja Jurvanen, varhaiskasvatus ja perusopetus (varalla kehittämispäällikkö Pia Kuisma)
 
Lempäälän kunnasta kutsutaan:
sivistysjohtaja Nina Lehtinen, varapuheenjohtaja  (varalla varhaiskasvatuspäällikkö Mirva Ritari)
 
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Pii Poosta kutsutaan toiminnanjohtaja Pilvi Kuitu  (varalla vastaava taidekasvattaja Katriina Nylund) ja

Ohjausryhmän esittelijänä ja sihteerinä toimii johtava koordinaattori Marianna Lehtinen ja toisena esittelijänä johtava museolehtori Anne Keskitalo, molemmat Tampereen kaupungin kulttuurin palveluryhmästä.

Allekirjoitus

Anna-Kaisa Ikonen, pormestari