§ 102 Edustajan nimeäminen työllisyyden edistämisen ministeriryhmän alaiseen työvoimapolitiikan palvelurakenne -ryhmään

Lataa  Kuuntele 

TRE:6643/00.01.05/2021

Päätöspäivämäärä

6.10.2021

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suunnittelupäällikkö Tuula Mikkonen, puh. 040 800 4963, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Työ- ja elinkeinoministeriö on kirjeellään 22.9.2021 pyytänyt Tampereen kaupunkia nimeämään edustajansa Työllisyyden edistämisen ministerityöryhmän alaiseen Työvoimapolitiikan palvelurakenne -alatyöryhmään, jonka tehtäviä on päivitetty hallituksen huhtikuun puoliväliriihen päätösten ja TE-palvelut 2024-valmistelurakenteen mukaisesti. 

Alatyöryhmän tehtävänä on osaltaan valmistella TE-palvelut 2024 -muutosta, jolla TE-palvelut siirretään kuntien järjestämisvastuulle. TE-palvelut 2024 –uudistusta koskevat linjaukset tekee työllisyyden edistämisen ministeriryhmä. Alatyöryhmä seuraa lisäksi käynnistyneitä työllisyyden kuntakokeiluja sekä niiden tuloksia ja vaikuttavuutta. Alaryhmän työtä tukevat virkavalmisteluryhmät ja kuntakokeilujen ohjausryhmä. Alatyöryhmän tulee yhteen sovittaa ehdotuksensa alatyöryhmässä 2 (palvelut, etuudet ja osallisuus) tehtävän valmistelun kanssa. Alatyöryhmän toimikausi on toistaiseksi.

Hallintosäännön 34 §:n 6. kohdan mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustajan nimeämisestä, ellei muualla ole toisin määrätty.

Päätös

Tampereen kaupungin edustajaksi työllisyyden edistämisen ministeriryhmän alaiseen työvoimapolitiikan palvelurakenne -ryhmään nimetään työllisyysjohtaja Regina Saari.

 

Allekirjoitus

Anna-Kaisa Ikonen, pormestari