§ 258 Päätoimisen tuntiopettajan, erityisopetus ottaminen Tredun Hervannan kampukseen 4.10.2021 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:5875/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

15.9.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Ari Holsti, puh.050 441 8812, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, puh. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampuksen virkasuhteisen tuntiopettajan, erityisopetus tehtävä on ollut julkisesti haettavana 24.8.2021 – 7.9.2021.

Hakukoodi TRE-01-1823-21. Ilmoituskanavat olivat Tampere.fi, Kuntarekry.fi, mol.fi, Oikotie, LinkedIn, Facebook ja Twitter.

Tehtävänä on toimia erityisopettajana erilaisissa toimintaympäristöissä Hervannan kampuksella. Tehtävään kuuluu oppimisen tuen suunnittelu ja toteuttaminen sekä ammatillisten että yhteisten tutkinnon osien opinnoissa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Työ vaatii hyvää ammatillisen koulutuksen tuntemusta, joustavaa, ohjaavaa, kehittävää, aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä vahvoja tiimityötaitoja.
Tehtävässä edellytetään kokemusta erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden oppimisen tukemisesta ja ohjaamisesta. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa edellytetään S2-opiskelijoiden ohjaustaitoja, englannin kielen hallintaa, matemaattisten aineiden hallintaa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja kuten Office-, Wilma- ja sähköpostiohjelmien sujuvaa käyttöä. Tehtävässä arvostetaan hyviä vuorovaikutustaitoja moniammatillisissa tiimeissä sekä mahdollisuutta työskennellä useissa toimipisteissä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 16 mukaan.
Lisäksi tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-luokan ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Eduksi katsotaan kokemus opetuksesta ammatillisessa koulutuksessa, ammatillisen koulutuksen reformin periaatteiden tuntemus sekä kokemus verkko-opetuksesta sekä Moodle- ja Teams-ympäristöistä. Eduksi katsotaan myös teknisten alojen tuntemus sekä kokemus opinto-ohjauksesta.

Tehtävää haki hakuaikana kahdeksan (8) hakijaa, joista kelpoisia oli kuusi (6) hakijaa. 

Haastatteluihin kutsuttiin kuusi (6) hakijaa. Haastattelut pidettiin 2.9.2021, 9.9.2021 ja 10.9.2021.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan opinto-ohjaaja *********. Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

********* on esittänyt rikostaustaotteen ja palvelussuhde on jatkunut keskeytymättä, joten lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta ei vaadita.

Lain kunnallisesta viranhaltijasta 7 § nojalla terveyden tilaa koskevaa selvitystä ei vaadita koska se on toimitettu ja palvelussuhde on jatkunut keskeytyksettä.

Johtajan,​ ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 3.9.2021 § 134  (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus -​ henkilöstöhallinnon delegoinnit 6.9.2021 alkaen).

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 7 ja 8 §.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

Opinto-ohjaaja ********* otetaan päätoimiseen tuntiopettajan, erityisopetus virkasuhteeseen 4.10.2021 alkaen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampukseen.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Hepolamminkadun toimipiste, toimintoalue 508. 
Lisäksi opetusta on muissakin Hervannan kampuksen toimipisteissä.

 

 


 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja Outi Kallioinen