§ 117 Kaupinojan KVR-urakan sähköasennusten selvitystyön hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:6429/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

22.9.2021

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Vesi

Valmistelijan yhteystiedot

Projekti-insinööri Veli-Ville Vihersalo, puh. 050 547 6159, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Toimitusjohtaja Petri Jokela, puh. 040 556 0604, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

KVR-urakan jäljiltä laitoksen sähköasennuksissa on havaittu useita ristiriitaisuuksia loppudokumentteihin nähden sekä merkittäviä puutteita kenttämerkinnöissä. Selvitystyö on tarpeen, jotta varmistetaan, että laitoksen sähköasennukset ovat asianmukaisesti dokumentoitu laitoksen tullessa käyttöön.

Tampereen Vesi pyysi tarjousta suoraan Telilän Sähkötyö Oy:ltä, joka on vuoden 2021 aikana työskennellyt laitoksella saneerausprojektin parissa ja jolla on näin ollen ajantasaisin tieto laitoksen sähköasennuksista mukaan lukien saneerausprojektin aikana tehdyt asennukset. Hintataso on tarkistettu vertaamalla aikaisempien urakoiden hintatasoon ja todettu kohtuulliseksi.

Hankinnan kokonaishinta on noin 25 000 € sisältäen mahdolliset lisä- ja muutostyöt.

Hankinta tehdään syys-marraskuussa 2021.

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia tilauksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen.

 

Päätös

Tampereen Vesi Liikelaitos tilaa Kaupinojan pintavesilaitoksen KVR-aikaisten sähköasennusten keskuskohtaisen selvitystyön Telilän Sähkötyö Oy:ltä (y-tunnus 2024940-1) tarjouksen 14.9.2021 mukaisesti. Tarjouksen yksikköhintojen perusteella hankinnan kokonaishinnaksi arvioidaan 25 000 €. Hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hankintapäätös sitoo Tampereen Vesi Liikelaitosta vasta, kun tilaus on tehty.

 

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Petri Jokela