§ 85 Keskustan etelän kasvusuunta, työpajojen fasilitointipalvelut ja prosessin tukipalvelut

Lataa  Kuuntele 

TRE:6570/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

24.9.2021

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Hankekehityspäällikkö Henri Väänänen ja talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Työn tavoitteena on rakentaa alueen kehittämiseksi prosessi, joka pohjautuu luottamukseen ja yhteiseen kehittämiseen maanomistajien ja Kaupungin eri yksiköiden kanssa ja laatia pohja yhteistyösopimuksen muodostamiselle alueen kehittämiseksi. 

Tmi Kompassia antoi pyynnöstä tarjouksen tähän työhön 10.8.2021. Palkkiomuoto on kokonaispalkkio ja sen suuruus on 10 990 euroa + alv. Hankinta alittaa kansallisen kynnysarvon, joten hankintalakia ei sovelleta. Suorahankintaan päädyttiin Tmi Kompassian osaamisen ja hankinnan vähäisen arvon vuoksi. Tarjous on hyväksyttävissä.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivalta kehitysohjelmien hankintapäätösten tekemiseen on siirretty kehitysohjelmien hankejohtajalle tai talous-​ ja hankintavastaavalle.

 

Päätös

Tampereen kaupunki tilaa maankäytön kehittämiseen liittyvien työpajojen fasilitointia ja prosessin tukipalveluita Tmi Kompassialta (Y-tunnus 3173171-1) aikapalkkiolla kattohintaan 10990 € (ALV 0%). Kattohintaa ei saa ylittää.

Työn kustannukset suoritetaan kustannuspaikalta 154024 projektilta K1540_ 01793431 Keskustan etelän kasvusuunta. Hankintapäätös on kaupunkia sitova vasta, kun työtä koskeva tilaus on tehty. Tilauksessa annetaan laskutusohje. Kaupungin puolesta työn vastuuhenkilöinä toimii hankekehityspäällikkö Henri Väänänen.

 

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen