§ 86 SURE-hankkeen markkinointiviestinnän suunnittelun hankinta Villivisio Oy:ltä

Lataa  Kuuntele 

TRE:6550/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

24.9.2021

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta ja Projektipäällikkö Anniina Autero, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Villivisio Oy on pyynnöstä ja voimassa olevaan mainos- ja viestintäpalvelujen puitesopimukseen perustuen tarjoutunut  toteuttamaan SURE-hankkeen markkinointiviestinnään suunnittelun (taustatyö, yhteydenpito, projektinhallinta, 2 yhteistä suunnittelupalaveria, uudistetut PP-presentaatiot ja markkinointiviestintä, esiteflyerin suunnittelu ja toteutus) aikapalkkiolla henkilöryhmittäin enimmäishintaan 19 560 € (alv 0%). Tarjous on hyväksyttävissä puitesopimuksen ehdoilla.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivalta kehitysohjelmien hankintapäätösten tekemiseen on siirretty kehitysohjelmien hankejohtajalle tai talous- ja hankintavastaavalle.

Päätös

Tilataan Villivisio Oy:lta Sure - hankkeen markkinointiviestinnän suunnittelu tarjouksen ja voimassaolevan puitesopimuksen mukaisesti aikapalkkiolla henkilöryhmittäin enimmäishintaan 19 560 € +alv. Hintaa ei saa ylittää. Kustannukset suoritetaan projektilta E1540_ 19_ 4. Tämä hankintapäätös on Tampereen kaupunkia sitova vasta, kun työtä koskeva tilaus on tehty. Tampereen kaupungin puolesta työn vastuuhenkilönä toimii projektipäällikkö Anniina Autero.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen