§ 87 Tampereen asemakeskus, Asemakeskus, linja-autoliikenteen terminaalivaihtoehdot

Lataa  Kuuntele 

TRE:6551/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

24.9.2021

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Hankekehityspäällikkö Henri Väänänen ja talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Työn tavoitteena on laatia tilankäyttöluonnosten ja toiminnallisten arvioiden perusteella vertailu alueen kohteiden ominaisuuksista ja soveltuvuudesta terminaalialueen sijainniksi ja terminaalin vaikutukset muuhun liikenteeseen alueella. Tavoitteena on priorisoida tutkitut kohteet matkakeskuksen terminaalitarpeiden suhteen. Vertailun tueksi muodostetaan karkeat kustannusarviot alueiden toteutuksesta.  

Sitowise Oy antoi pyynnöstä 7.6.2021 päivätyn tarjouksen aikapalkkiolla henkilöryhmittäin kattohintaan 39.000,00 euroa + alv. Tarjous perustuu Tampereen kaupungin ja Sitowise Oy:n väliseen puitesopimukseen Liikennesuunnitteluun liittyvä​t suunnittelu-​ ja asiantuntijapalvelut TRE:1172/02.07.01/2021. Tarjous on hyväksyttävissä.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivalta kehitysohjelmien hankintapäätösten tekemiseen on siirretty kehitysohjelmien hankejohtajalle tai talous-​ ja hankintavastaavalle.

 

Päätös

Tampereen kaupunki tilaa selvityksen linja-autoliikenteen terminaalitoimintojen sijoittumisesta Tampereen asemakeskuksen alueella Sitowise Oy:lta (Y-Tunnus 2335445-0) aikapalkkiolla kattohintaan 39 000 € (alv 0%). Kattohintaa ei saa ylittää. Esitetyt työryhmän henkilöt hyväksytään tässä työssä.

Työn kustannukset suoritetaan kustannuspaikalta 154024 projektilta K1540_ 01793311 Elosa_ Asemakeskus. Hankintapäätös on kaupunkia sitova vasta, kun työtä koskeva tilaus on tehty. Tilauksessa annetaan laskutusohje. Kaupungin puolesta työn vastuuhenkilöinä toimii hankekehityspäällikkö Henri Väänänen ja liikenneinsinööri Katja Seimelä.

 

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen