§ 91 Vieraanvaraisuus Musiikki & Media -tapahtumalle 7.-8.10.2021

Lataa  Kuuntele 

TRE:5510/00.04.02/2021

Päätöspäivämäärä

16.9.2021

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoimintapäällikkö Erika Eischer, puh. 040-545 0011, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Suomen suurin musiikkialan ammattilaistapahtuma Musiikki & Media on tuonut yhteen tärkeimmät puheenaiheet ja kovimmat tekijät jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Tampereelle kerääntyy vuosittain yli 1000 toinen toistaan lahjakkaampaa musiikki- ja media-alan ammattilaista tapaamaan vanhoja tuttuja ja solmimaan uusia tuttavuuksia. Paikalla ovat lähes koko Suomen musiikkialan lisäksi tärkeimmät toimijat myös Pohjois-Euroopasta ja muualta maailmalta.

Tapahtuma koostuu kahdesta tiiviistä seminaaripäivästä, nimekkäistä keynote-puhujista, inspiroivista workshopeista ja yömyöhään jatkuvasta verkostoitumisesta. Iltaisin löydetään uutta musiikkia kaupunkiin levittyvän showcase-festivaali Lost in Musicin keikoilla. Tapahtuman kruununjalokivenä juhlitaan vuosittaista Industry Awards -gaalaa, jossa saatu palkinto on arvostettu kiitos omalta yhteisöltä, Suomen musiikkialan ammattilaisilta.

Musiikki & Media on anonut Tampereen kaupungilta vieraanvaraisuutta avajaistilaisuuteen 7.10.2021. Lisäksi Musiikki ja Media -tapahtuman kanssa on neuvoteltu siitä, että Tampereen kaupunki ei järjestä erillistä tilaisuutta Tähtikadun uusien tähtien julkistustilaisuuden yhteydessä. Tähtikadun uusien tähtien haltijat huomioidaan osana Musiikki ja Median Industry Awards -gaalaa 8.10.2021 ja kaupunki osallistuu näiden henkilöiden (n. 18 hlöä) osallistumismaksujen kattamiseen. Molemmat tilaisuudet järjestetään Tampere-talossa.

Myöntämisperusteet:
- merkittävä yleishyödyllinen valtakunnallinen liitto, yhdistys tai yhteisö järjestää vaikutukseltaan mittavan, pääsääntöisesti kertaluontoisen tapahtumansa tai kokouksensa Tampereella
- muut Tampereen kaupungin imagon tai kansainvälisen näkyvyyden kannalta merkittävät tapahtumat harkinnan mukaisesti
(Vieraanvaraisuuksien ja huomionosoitusten periaatteet Tampereen kaupungilla)

Hallintosäännön 34 § kohtien 7 ja 10 mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustustilaisuuksien ja juhlaliputuksen järjestämisestä sekä vieraanvaraisuuden periaatteista sekä kaupungin edustustilojen käytöstä.

 

 

Päätös

 

Tampereen kaupunki osallistuu Musiikki & Media -tapahtuman 7.-8.10.2021 Tampere-talossa järjestettävän avajaistilaisuuden kustannuksiin tarjoilujen osalta, sekä Tähtikadun uusien tähtien haltijoiden (n. 18 hlöä) osallistumiskuluihin Industry Awards -gaalaan. Molemmat tilaisuudet järjestetään Tampere-talossa. 

Kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113227/vieraanvaraisuudet.

 

Lausunnot

Suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö Iina Ojala:

Musiikki & Media -tapahtuman tarjoilujen kustannuksiin on varauduttu suhdetoiminnan ja markkinoinnin vuosisuunnitelmassa ja kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 113227 / vieraanvaraisuudet.

Allekirjoitus

Anna-Kaisa Ikonen, pormestari