§ 42 Opinto-ohjaajan määräaikaisen viran täyttäminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampukseen

Lataa  Kuuntele 

TRE:6000/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

7.10.2021

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Pyynikin kampus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Sisko-Liisa Sillanpää, puh. 050 441 8815, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Koulutusjohtaja Virpi Siiranen, puh. 050 441 8823, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampuksella on ollut julkisesti haettavana 8.9.2021 - 22.9.2021 välisenä aikana määräaikainen opinto-ohjaajan virka.

Hakukoodi TRE-01-1902-21. Ilmoituskanavina olivat tampere.fi, kuntarekry.fi, mol.fi, oikotie, Facebook, Linkedin.

Opinto-ohjaajan tehtävänä on huolehtia siitä, että hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat saavat ohjaus- ja opetussuunnitelman sekä HOKS:n mukaista opiskelijalähtöistä opinto-ohjausta. Opinto-ohjaajan tehtäviin kuuluu myös hakeutumiseen (jatkuva haku, yhteishaku) liittyvä henkilökohtainen ohjaus. Opinto-ohjaaja on ohjauksen asiantuntija tutkintoaloilla, nivelvaiheessa ja sidosryhmissä. Tehtävä sisältää myös ohjaus- ja tukipalvelujen suunnittelua, toteuttamista (asiakastyössä, sidosryhmissä ja verkostotyössä), arviointia sekä kehittämistä. Tehtävä edellyttää hyviä digitaitoja (Office-ohjelmat), kokemusta ammatillisen koulutuksen opinto-ohjaajan tehtävistä sekä opiskelijahallintojärjestelmän käytöstä (Primus -Kurre -Wilma).

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 15 mukaan.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus eri-ikäisten opiskelijoiden opinto-ohjauksesta ammatillisessa koulutuksessa. Arvostamme monipuolista työkokemusta, kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaito.

Tehtävää haki määräajan puitteissa kolme (3) hakijaa. Hakijoista yksikään ei ollut kelpoinen. Haastatteluihin kutsuttiin kaikki kolme (3) hakijaa. Haastattelut järjestettiin 29.9.2021.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan yhteiskuntatieteiden maisteri *********.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 3.9.2021 § 134 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus -​ henkilöstöhallinnon delegoinnit 6.9.2021 alkaen).

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 § (Työnantajan velvollisuus pyytää rikosrekisteriote nähtäväksi)

Päätös

Yhteiskuntatieteiden maisteri ********* otetaan opinto-ohjaajan määräaikaiseen virkaan ajalle 11.10.2021 - 31.7.2022 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampukseen.

Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alussa on Santalahdentien toimipiste.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Koulutusjohtaja Virpi Siiranen