§ 112 Erikoislääkärikoulutuksen ja erikoishammaslääkärikoulutuksen koulutuspaikkaa koskevan sopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:7610/12.01.01/2021

Päätöspäivämäärä

8.11.2021

Päätöksen tekijä

Z/Palvelujohtaja, hallintoylilääkäri, sairaalapalvelut

Valmistelijan yhteystiedot

Ylilääkäri Tomi Niemi, puh. 041 731 1007, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Palvelujohtaja, hallintoylilääkäri Sanna Määttänen, puh. 040 806 3669, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Sopimus erikoistuvien lääkäreiden/erikoistuvien hammaslääkäreiden koulutuksesta yliopistosairaalan ulkopuolisessa koulutuksessa.

Koulutuspaikka: Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sairaalapalveluiden palveluryhmä Saipa/Hatanpään Puistosairaala ja Rauhaniemen sairaala

Koulutuspaikkasopimus on voimassa 1.10.2021 alkaen toistaiseksi.

Sote-uudistuksen vaikutus sopimuksen voimassaoloon 

  • Tilaajan organisaatio-, hallinto- tai muu tämän sopimuksen tarkoittamien palveluiden järjestämiseen liittyvä rakenne voi muuttua valtakunnan tasolla olevan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenneuudistuksen myötä sopimuksen voimassaolon aikana esimerkiksi hallinnollisten, lainsäädännöllisten tai muiden niihin verrattavien seikkojen johdosta siten, että tämän sopimuksen kattamien palvelujen järjestäjäksi tulee tilaajan sijaan tai sen puolesta osittain tai kokonaan, välittömästi tai välillisesti jokin muu taho.  
  • Tällaisessa tapauksessa tilaajalla on oikeus siirtää sopimus osittain tai kokonaan järjestämisvastuussa olevalle taholle. Tilaajalla on lisäksi oikeus tällaisessa tapauksessa irtisanoa sopimus päättymään kuuden (6) kuukauden irtisanomisajalla joko osittain tai kokonaan. 
  • Sopimusmuutokset on tehtävä kirjallisesti. Kirjallisiksi sopimusmuutoksiksi katsotaan myös sähköisessä muodossa tehdyt muutokset. 

 

Palvelujohtajan päätösvalta perustuu Sosiaali- ja terveyspalvelujen johtajan päätökseen 31.12.2020, § 81, toimintasäännön liitteen delegointimatriisi.

 

Päätös

Hyväksytään Tampereen kaupungin ja Tampereen yliopiston välinen erikoislääkärikoulutuksen ja erikoishammaslääkärikoulutuksen koulutuspaikkaa koskeva sopimus.

Koulutuspaikkasopimus on voimassa 1.10.2021 alkaen toistaiseksi.

Allekirjoitus

Sanna Määttänen, palvelujohtaja, hallintoylilääkäri