§ 117 Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunnan jäsenten osallistuminen Vesihuoltolaitoksen hallitus- ja johtokuntakoulutukseen

Lataa  Kuuntele 

TRE:7001/01.04.01/2021

Päätöspäivämäärä

1.11.2021

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Palvelupäällikkö Jukka Tapiola, puh. 040 531 4434, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Vesilaitosyhdistys (VVY) järjestää marraskuussa 2021 koulutuksen vesilaitoksen hallituksen ja johtokunnan jäsenille. Koulutuspäivän sisältö antaa luottamushenkilöille monipuolista ja tärkeää tietoa tukemaan hyvää päätöksentekoa. Koulutuksessa johtokunnan jäsenet perehtyvät mm. vesihuollon toimintaympäristöön ja ominaispiirteisiin, vesihuoltolaitoksen tehtäviin ja vastuihin, keskeiseen lainsäädäntöön sekä hankintoihin ja hankintamenettelyihin.

Koulutus tapahtuu kahtena iltana 9. - 10.11.2021 klo 16:30 - 19:30 etäyhteyksin.

Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunta on päättänyt 19.10.2021 § 96 esittää pormestarin päätettäväksi, että "Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunnan varsinaiset jäsenet Mikko Paavola, Taru Kaario, Antti Ivanoff, Arja Rantanen, Heidi Jokela, Erkki Salopino, Johanna Wäre ja kaupunginhallituksen edustaja Katja Karintaus oikeutetaan osallistumaan Vesilaitosyhdistys ry:n (VVY) järjestämään Vesihuoltolaitoksen hallitus- ja johtokuntakoulutukseen 9. – 10.11.2021 (iltawebinaari) ja että koulutukseen osallistutaan etäyhteydellä."

Tampereen kaupungin luottamushenkilöiden koulutusta ja opintomatkojen periaatteita koskevan konsernimääräyksen mukaan pormestari päättää luottamushenkilöiden osallistumisesta matkoille ja koulutustilaisuuksiin lukuun ottamatta tarkastuslautakuntaa. Pormestari päättää matkoille ja tilaisuuksiin osallistumisesta perusteltujen esitysten pohjalta tapauskohtaisesti. Järjestettävillä opinto- ja koulutusmatkoilla on oltava kiinteä yhteys asianomaisen toimielimen toimialueeseen. Pormestarille on esitettävä matkan ohjelma, osanottajaluettelo ja kustannusarvio.

Koulutuspäivän hinta/hlö on 275 € + alv 24 %. Lisäksi tulevat mahdolliset ansionmenetyskorvauskustannukset. Koulutustilaisuuden ohjelma on liitteenä.

Koulutuksen osallistumismaksut ja mahdolliset ansionmenetyskorvaukset voidaan maksaa Tampereen Vesi Liikelaitoksen yritysnumerolta 1830 ja kustannuspaikalta 183100.

Hallintosäännön 34 §:n perusteella pormestari päättää luottamushenkilöiden matkoista ja koulutuksista lukuun ottamatta tarkastuslautakuntaa.

Päätös

Tampereen Vesi Liikelaitoksen johtokunnan varsinaiset jäsenet Mikko Paavola, Taru Kaario, Antti Ivanoff, Arja Rantanen, Heidi Jokela, Erkki Salopino, Johanna Wäre ja kaupunginhallituksen edustaja Katja Karintaus oikeutetaan osallistumaan Vesilaitosyhdistys ry:n (VVY) järjestämään Vesihuoltolaitoksen hallitus- ja johtokuntakoulutukseen 9. – 10.11.2021 (iltawebinaari).

Koulutukseen osallistutaan etäyhteydellä.

Koulutuksen osallistumismaksut ja mahdolliset ansionmenetyskorvaukset maksetaan Tampereen Vesi Liikelaitoksen asianomaisilta kustannuspaikoilta.

Allekirjoitus

Anna-Kaisa Ikonen, pormestari