§ 333 Ammatillisen koulutuksen oppimisanalytiikan kehittäminen -projektin aiesopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:8312/02.04.01/2021

Päätöspäivämäärä

1.12.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Elisa Helminen, puh. 050 576 1370, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, puh. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Helsingin kaupunki, Stadin ammatti- ja aikuisopisto hakee opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustusta ammatillisen koulutuksen oppimisanalytiikan kehittämisen hankkeelle. Tampereen kaupunki, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on mukana verkostohankeen avustushakemuksessa yhtenä osatoteuttaja.

Helsingin kaupunki on laatinut aiesopimusesityksen. Aiesopimuksessa sovitaan osallistumisesta Helsingin kaupungin hallinnoiman ammatillisen koulutuksen oppimisanalytiikan kehittämisen hankkeeseen. Sopimuksella osapuolet sitoutuvat liitteenä olevan kuvauksen mukaiseen hankkeen toteuttamiseen sekä sitoutuvat opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksen käytön ehtoihin.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 1.11.2021 § 149 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.11.2021 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin, Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Helsingin kaupungin, Stadin ammatti- ja aikuisopiston välinen Ammatillisen koulutuksen oppimisanalytiikan kehittäminen -projektin aiesopimus.

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Johtaja Outi Kallioinen