§ 178 Asiantuntijapalvelujen tilaus FlovV.io Solutions Oy:lta Kilpailutuksen ja hankintasalkun hallinta -projektille

Lataa  Kuuntele 

TRE:8338/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

7.12.2021

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Atte Viinikka,​ puh. 041 730 8670,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Tietohallintojohtaja Jarkko Oksala, puh. 050 5588958, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Kilpailutuksen ja hankintasalkun hallinta -projektin tehtävänä on hankkia kaupungille yhteiset kilpailutuksen ja hankintasalkun hallinnan työkalut tukemaan hankintojen johtamista sekä kilpailutuksen ja hankintojen hallinnan työprosesseja.  Hankinnan taustalle tehdään kuvaukset keskeisimmistä hankintojen työ- ja johtamisprosesseista. Tämä vaatii yhteiskehittämistä hankintoja ammattilaisten kesken.

Prosessin kehittämiseen ja kuvaamisen on pyydetty tarjous FlovV.io Solutions Oy:lta, joka on yksi puitesopimustoimittajista hankintatoimen kehittämisen asiantuntijapalvelujen puitejärjestelyssä.

FlovV.io Solutions Oy antoi 10.11.2021 tarjouksen kilpailutuksen ja hankintasalkun hallinnan projektiin liittyvästä hankintatoimen prosessien kehittämisen tuesta ja kuvaamisesta. Tarjouksen työmääräarvio on 20 - 30 henkilötyöpäivää. Henkilötyöpäivän arvonlisäveroton hinta on 740 euroa. Laskutus perustuu toteutuneisiin työtunteihin. Tilauksen arvonlisäveroton arvo on enintään 22 200 euroa.

Tilaus perustuu 02/2020 - 01/2023 FlovV.io Solutions Oy :n kanssa voimassa olevaan puitesopimukseen. Hankintatoimen kehittämisen asiantuntijapalvelujen puitejärjestelyn ehtojen mukaisesti alle 60 000 euron arvoisessa hankinnassa voidaan puitejärjestelyn sisällä tilata palveluja hankintatarpeen kannalta soveltuvimmalta puitesopimuskumppanilta. FlovV.io Solutions Oy:lla on työn luonteen vaatima erityisosaaminen, referenssit ja aikataulullinen saatavuus huomioiden on soveltuvin puitesopimuskumppani toteuttamaan toimeksianto.

Sopimuksen vastuuhenkilönä ja yhteyshenkilönä toimii projektipäällikkö Atte Viinikka.

Päätöksen liite on salassa pidettävä, peruste: JulkL (621/1999) 24.1 §:n 20-kohta. 

Tampereen kaupungin konsernihallinnon toimintasäännön liitteen 1 (delegointimatriisi) mukaan tietohallintojohtaja vastaa ja päättää Tampereen kaupungin ICT-hankinnoista, ICT-sopimusten ehdoista, hyväksymisestä ja allekirjoittamisesta. Lisäksi tietohallintojohtaja vastaa ja päättää Tampereen kaupunkiseudun tietohallintosopimuksessa määritellyistä asioista. Kilpailutuksen ja hankintasalkun hallinnan -projekti on ICT-kehittämisprojekti ja siten sen piirissä tehtävät hankinnat kuuluvat tietohallintojohtajan toimivaltaan.

Päätös

Kilpailutuksen ja hankintasalkun hallinta -projektiin tilataan asiantuntijapalveluja FlovV.io Solutions Oy:lta (Y-tunnus 2922408-3) kilpailutuksen ja hankintasalkun hallinnan projektissa toteutettavan prosessien kehittämisen tueksi. 

Tilauksesta aiheutuvat arvonlisäverottomat kustannukset ovat korkeintaan 22 200 euroa ja ne maksetaan kilpailutuksen ja hankintasalkun hallinnan -projektin prr-osalta K1130_ICT_21_23. 

Tilauksesta laaditaan toimeksiantosopimus.

Sopimuksen vastuuhenkilöksi nimetään projektipäällikkö Atte Viinikka.

Päätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta, kun toimeksiantosopimus on allekirjoitettu.

Allekirjoitus

Tietohallintojohtaja Jarkko Oksala