§ 57 Koulutuspäällikön viran määräaikainen täyttäminen Tredun Kalevan kampuksessa ajalla 1.1.2022-31.12.2023

Lataa  Kuuntele 

TRE:7742/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

15.12.2021

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Kalevan kampus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutusjohtaja Regina Blom, p. 040 806 2092, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Koulutusjohtaja Regina Blom, p. 040 806 2092, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun koulutuspäällikön määräaikainen virkasuhteinen tehtävä ajalle 1.1.2022-31.12.2023 on ollut julkisesti haettavana 8.11.-23.11.2021, hakukoodi TRE-01-2225-21. Ilmoituskanavat olivat Kuntarekry.fi, mol.fi, Tampere.fi, Oikotie.fi LinkedIn ja Facebook.

Koulutuspäällikön tehtävänä on johtaa toimintaa henkilöstönsä esimiehenä edistäen yhteisöllisyyttä, opetushenkilöstön itseohjautuvuutta ja vastuunkantoa sekä laadukasta oppimista ja toiminnan kokonaistuloksellisuutta. Koulutuspäällikkö vastaa alaisensa henkilöstön osalta työaikasuunnitelmista ja rekrytoinneista, osaamisen johtamisesta, työhyvinvoinnista ja työsuojelusta hyödyntäen työssään tiimivastaavien, alan kehittämisestä vastaavien koulutuspäälliköiden sekä muiden asiantuntijoiden osaamista. Tehtävään sisältyy Tredun kaksoistutkintokoulutusten suunnittelua, kehittämistä ja toteuttamista, korkeakouluyhteistyötä sekä väyläopintojen kehittämiseen liittyvää verkostotyötä korkeakoulujen ja lukiokoulutuksen kanssa. Toivomme virkaan valitulta kokemusta kaksoistutkintokoulutuksessa toimimisesta, neuvotteluista sidosryhmien kanssa sekä kokemusta koulutuksen organisoinnista ja kehittämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 13 §:n tai 15 §:n mukainen kelpoisuus.

Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus opinto-ohjaajan työstä, tuntemus toisen asteen koulutuksesta ja ammatillisen koulutuksen rahoitusjärjestelmästä sekä opetushallinnon tutkinnon suorittaminen. Lisäksi katsomme eduksi aikuiskoulutuksen tuntemuksen sekä laajan kokemuksen pedagogisten prosessien kehittämisestä.

Arvostamme kokemusta toiminnan kehittämisestä, ammatillisen koulutuksen tuntemusta, oppilaitoksen toiminnanohjausjärjestelmän (esim. MultiPrimus) tuntemusta sekä hyviä ICT-taitoja. Lisäksi arvostamme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tehtävän edellyttämää englannin kielitaitoa sekä hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävää haki määräajassa yksitoista (11) hakijaa, joista kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita oli seitsemän (7). Haastatteluihin kutsuttiin viisi (5) hakijaa. Haastattelut pidettiin 30.11., 2.12. ja 3.12.2021.

Koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa saadun kokonaisvaikutelman perusteella tehtävään esitetään valittavaksi kasvatustieteen maisteri *********.

Varasijalle esitetään valittavaksi kauppatieteiden maisteri *********.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 1.11.2021 § 149 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.11.2021 alkaen).

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

Kasvatustieteen maisteri ********* otetaan koulutuspäällikön määräaikaiseen virkasuhteiseen tehtävään ajalle 1.1.2022-31.12.2023 Tredun Kalevan kampukseen.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta. 

Varasijalle valitaan *********.

Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Tredun Santalahdentien toimipiste.

Määräaikaisuuden perusteena on organisaatiomuutoksesta johtuva henkilöstötarpeen vakiintumattomuus (SAP 24).

Valitun ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta, koska virkasuhde on katkeamaton.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Koulutusjohtaja Regina Blom