§ 64 Päätoimisen määräaikaisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen ajalle 1.1.2022 - 31.12.2022

Lataa  Kuuntele 

TRE:8041/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

16.12.2021

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Hervannan kampus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Sami Huntus, puh. 040 801 2630, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo puh. 050 441 8813, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampuksen virkasuhteisen tuntiopettajan (logistiikka-ala) tehtävä on ollut julkisesti haettavana 17.11.2021 - 1.12.2021.

Hakukoodi  TRE-01-2564-21. Ilmoituskanavat olivat tampere.fi, kuntarekry.fi, mol.fi ja oikotie.fi.

Tehtävänä on logistiikka-alan ammattiaineiden opetus, omaopettajan tehtävät sekä työpaikalla tapahtuvan oppimisen valvonta ensisijaisesti Tredun Hepolamminkadun toimipisteessä. Työtehtävät painottuvat yhdistelmäajoneuvonkuljettajien opetukseen eri tutkinnonosissa ja niiden sisällöissä, kuten mm. yhdistelmäajoneuvo-, vaihtolava-, massatavara-, ja ulkomaanliikenteenkuljetukset sekä kappaletavaranosturin, erilaisten trukkien, työkoneiden sekä manuaalisten kuormankäsittelylaitteiden käyttö ajoneuvon kuormauksessa. Tehtävässä työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaaminen on keskeisessä roolissa ja samoin erilaisten ammattiin perehdyttävien ammattipäivien organisoiminen. Tehtävä voi sisältää myös raskaan kaluston ajoneuvotekniikkaan liittyvää opetusta sekä opetusta Tredun muissa toimipisteissä.

Tehtävässä edellytetään logistiikkainsinöörin (AMK) tutkintoa, sekä vahvaa ammatillista kokemusta kuljetusalan käytännön työtehtävistä ja paikallisen työpaikkaverkoston tuntemusta. Työkokemuksen tulee sisältää kokemusta alan yrittäjyydestä, kappaletavarakuljetuksista, ulkomaanliikenteenkuljetuksista ja kappaletavaranosturin käytöstä. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa kuljetusalan ammattipätevyyttä, kuormausnosturin käyttöpätevyyttä asennustöissä, vähintään BCE-luokan ajo-oikeutta sekä kokemusta logistiikan perustutkinto koulutuksesta ja Wilman, Moodlen sekä Teamsin käyttäjäkokemusta opetuksen (ml. etäopetuksen) toteutuksessa ja hallinnoinnissa.

Eduksi katsotaan kokemus ja/tai koulutus ajoneuvotekniikasta ja mahdollisuus opettaa ajoneuvon huoltamista.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävää haki hakuaikana kaksi (2) hakijaa, joissa ei ollut muodollisesti kelpoisia hakijoita.
Haastatteluun kutsuttiin kaksi (2) hakijaa.
Haastattelu pidettiin 8.12.2021.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan insinööri (AMK) *********. 
Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

********* on esittänyt rikostaustaotteen jonka jälkeen palvelussuhde on jatkunut keskeytymättä,​ joten lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta ei vaadita. 

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 1.11.2021 § 149 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus -​ henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.11.2021 alkaen.)

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

Insinööri (AMK) ********* otetaan päätoimiseen määräaikaiseen tuntiopettajan (logistiikka-ala) virkasuhteeseen ajalle 1.1.2022- 31.12.2022 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampukseen.

Määräaikaisuuden perusteena on tehtävän edellyttämän lakisääteisen kelpoisuuden puuttuminen (SAP 26).

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Hepolamminkadun toimipiste, toimintoalue 508.

 


 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Koulutusjohtaja Ari Mäkitalo