§ 157 Pienet verkostomallinukset ja muut yleissuunnittelutehtävät hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:8686/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

23.12.2021

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Vesi

Valmistelijan yhteystiedot

Verkostojohtaja Pekka Laakkonen, puh. 050 552 6267, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Toimitusjohtaja Petri Jokela, puh. 040 556 0604, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Vesi käyttää Fluidit Oy:ltä saatua tarjousta liittyen mm. vesijohto- ja viemäriverkostojen mallinnustarkasteluihin. Kyseisistä töistä konsultti antaa asiakkaalle jokaisesta tarkastelusta erikseen työmääräarvion sekä kattohinnan. Nämä sovitaan pääsääntöisesti tarjouksen mukaisesti sähköpostilla.

Fluidit Oy on tehnyt Tampereen Veden vesijohdon ja jätevesiviemärin mallinnuksen koko verkostolle vuoteen 2041 asti. Fluidit Oy:llä on käytössä Tampereen Veden verkoston mallinnus, joten pienet verkostonmallinnusten tarkastelut ja putkikokojen päivitykset on kustannustehokkainta tilata Fluidit Oy:ltä.

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman. 

 

Päätös

Tampereen Vesi Liikelaitos hankkii pienet verkostomallinukset ja muut yleissuunnittelutehtävät vuodelle 2022 Fluidit Oy:ltä tarjouksen 15.12.2021 mukaiseen hintaan. Arvioitu kustannus perustuu Fluidit Oy:n Tampereen vedelle vuonna 2021 tehtyjen yleissuunnittelutehtävien kustannuksiin.

Tarjouksen hintakatto on 30 000 €, jota ei saa ylittää ilman asiakkaan lupaa. Hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hankintapäätös sitoo Tampereen Vesi Liikelaitosta vasta, kun tilaus on tehty.

 

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Petri Jokela