§ 1 Kaasuputken suojaus Särkänniemen tapahtumarannassa

Lataa  Kuuntele 

TRE:3101/02.07.01/2020

Päätöspäivämäärä

4.1.2022

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Hankekehityspäällikkö Markus Joonas, etunimi.sukunimi@tampere.fi ja talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Santalahden rantapuistoa on tarkoitus osoittaa tapahtumajärjestäjille tapahtumakäyttöön. Alueella sijaitseva kaasuputki ja venttiiliasema on Gasgrid Oy:ltä saadun lausunnon (LA210120 saapunut 13.10.2021) perusteella suojattava putken osalta betonisuojauksella ja venttiiliaseman osalta lisäaitauksella. 

Lausunnossa edellytetyt työt eivät ole sisältyneet aiempaan rakentamiseen vaan ne toteutetaan lisätyönä viranomaismääräyksen perusteella. 

Valmistuneen rakennussuunnittelun pohjalta on sidosyksikköhankintana pyydetty tarjous kohteen urakoineelta Tampereen Infra Oy:ltä, joka on 24.11.2021 lähettänyt tarjouksen kohteesta. Tarjouksen arvo on 856 000 € (alv 0%). Tarjous on hyväksyttävissä. Viiden tähden keskusta - kehitysohjelmassa yhteyshenkilö on hankekehityspäällikkö Markus Joonas. Hankinnan valmisteluun on osallistunut rakennuttajahortonomi Janne Syrjä.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätöksellä toimivalta kehitysohjelmien hankintapäätösten tekemiseen on siirretty kehitysohjelmien hankejohtajalle tai talous- ja hankintavastaavalle.

 

Päätös

Tampereen Infra Oy:ltä tilataan Särkänniemen tapahtumarannan kaasuputken suojaustöitä urakkahinnalla 856 000€ (alv 0%). Rakentamisen kustannukset maksetaan Viiden tähden keskusta - kehitysohjelman määrärahoista projektilta I1115_ 01792312211 (4075117 3440). Tämä hankintapäätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta kun kirjallinen tilaus on allekirjoitettu tai urakkasopimus tehty. Valtuutan hankekehityspäällikkö Markus Joonaksen tai rakennuttajahortonomi Janne Syrjän tilaamaan työn. Laskulla on ilmoitettava ostotilausnumero, joka annetaan tilattaessa. Ostotilausnumero koskee ainoastaan tapahtumajärjestelyjen rakentamista.

 

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen