§ 360 GerDigiGame - Ikääntyneiden hoitotyön digitaalinen oppiminen -projektin yhteistyösopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:6556/02.04.01/2021

Päätöspäivämäärä

10.12.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Lehtori Inga Pöntiö,​ puh. 040 7115 365,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja,​ ammatillinen koulutus Outi Kallioinen,​ puh. 044 423 5473,​ etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Tampereen Ammattikorkeakoulu Oy on hakenut 30.9.2021 rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto -ohjelmasta GerDigiGame - Ikääntyneiden hoitotyön digitaalinen oppiminen -projektille. Tampereen kaupunki, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on mukana rahoitushakemuksessa osatoteuttajana. Hankkeessa luodaan uudenlainen virtuaalinen oppimisympäristö vahvistamaan moniammattilista yhteistyötä sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoiden välillä jo opiskeluaikana. Suunniteltu hankeaika on 1.1.2022–31.8.2023.

Tampereen ammattikorkeakoulu on laatinut yhteistyösopimusesityksen. Sopimus määrittelee projektin osapuolten tehtävät,​ velvollisuudet ja vastuut. Yhteistyösopimis on tehty GerDigiGame - Ikääntyneiden hoitotyön digitaalinen oppiminen -nimisen hankkeen toteuttamiseksi Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta haettavalla ESR-rahoituksella. Projektin projektihakemus on tämän sopimuksen liitteenä nro 1. Projektin rahoituspäätös liitteineen lisätään sopimuksen liitteeksi heti kun päätös on saatu. Osapuolet sitoutuvat tämän sopimuksen allekirjoituksella liittämään rahoituspäätöksen tämän sopimuksen liitteeksi. Rahoituspäätös lisätään liitteeksi nro 1 ja se korvaa siihen asti liitteenä 1 olleen Projektihakemuksen.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 1.11.2021 § 149 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.11.2021 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Tampereen ammattikorkeakoulu Oy:n välinen GerDigiGame - Ikääntyneiden hoitotyön digitaalinen oppiminen -projektin yhteistyösopimus. 

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Johtaja Outi Kallioinen