§ 2 Oppisopimuskoulutuksen pienhankinta, liiketoiminnan ammattitutkinto (OPH-1947-2018)

Lataa  Kuuntele 

TRE:107/02.07.01/2022

Päätöspäivämäärä

11.1.2022

Päätöksen tekijä

Oppisopimuspäällikkö, Toisen asteen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutustarkastaja Päivi Myllymaa, p. 040 806 4981, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

vt. oppisopimuspäällikkö Liisa Klinge, p. 050 540 5309, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun oppisopimuspalveluihin on ottanut yhteyttä viisi erillistä hakijaa Pirkanmaalta, jotka ovat kysyneet oppisopimuspaikkaa Rastor-Instituutin järjestämään liiketoiminnan ammattitutkintokoulutukseen. Koulutukseen hakeutuminen on ollut avoinna Rastor-instituutin sivuilla ja koulutuksen kohderyhmä on kauppakamareiden jäsenyritykset. Tredu järjestää liiketoiminnan ammattitutkintokoulutusta, mutta hankkii nämä yksittäiset opppisopimuskoulutukset ko. kohderyhmän edustajille Rastor-Instituutista.

Rastor-Instituttista on pyydetty tarjous ko.koulutuksesta ja tarjous on saatu 30.12.2021. 

Koulutuksen arvonlisäveroton kokonaishinta on 2750 €/opiskelija. Hankinnan arvonlisäveroton kokonaisarvo on yhteensä korkeintaan 13 750 € henkilökohtaistamisten mukaisesti.

Kyseessä on julkisista hankinnoista säädetyn lain 25 §:n, liitteen E mukaisen palveluhankinnan kansallisen kynnysarvon alittava hankinta, johon ei sovelleta hankintalakia. Kyseessä on pienhankinta.

Hankintasopimus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua hankintapäätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman. Päätösesitys perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksenteon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen (laki viranomaisen toiminnan julkisuudesta 621/1999).

 Asiakirjoja säilytetään sähköisessä muodossa Tampereen seudun ammattiopistossa.

Vt. oppisopimuspäällikön päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 10.1.2022 § 6 Elinvoima ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 10.1.2022 alkaen.)

Päätös

Hankitaan viisi oppisopimusmuotoista liiketoiminnan ammattitutkintoa (tutkintokoulutus ja näytöt) Rastor-Instituutista (y-tunnus 0201689-0 ). 

Koulutuksen arvonlisäveroton kokonaishinta on 2750 €/opiskelija. Hankinnan arvonlisäveroton kokonaisarvo on yhteensä korkeintaan 13 750 € henkilökohtaistamisten mukaisesti. 

Sopimus voidaan tehdä, kun hankintapäätös on lainvoimainen. Hankintapäätös sitoo kaupunkia vasta, kun hankintasopimus on allekirjoitettu.

Allekirjoitus

vt. oppisopimuspäällikkö Liisa Klinge