§ 7 Sopimus Laukontorin jätepisteen käyttöoikeudesta Saunaravintola Kuumalle

Lataa  Kuuntele 

TRE:28/10.00.03/2022

Päätöspäivämäärä

11.1.2022

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Kiinteistöpäällikkö Henri Lievonen, puh. 041 730 5812, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki on neuvotellut Laukontorin jätepisteen käyttöoikeudesta Tampereen Palvelukiinteistöt Oy:n (Y-tunnus 1960765-4) kanssa heidän vuokralaiselleen Saunaravintola Kuumalle. Sopimus koskee jätepisteen käyttöoikeutta, käyttöoikeudesta perittävää vuokraa sekä jätteenkäsittelykustannusten jakoa. Jäteaseman toiminta ja vuokranmaksuvelvollisuus on Saunaravintola Kuuman osalta alkanut 1.1.2021. Vuokrasopimus olisi voimassa toistaiseksi ja sopimuksen irtisanomisaika on molemmin puolin kolme (3) kuukautta. Sopimuksen ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on kolmen (3) vuoden päästä sopimuksen alkamisesta

Kuukausivuokra 1.1.2021 alkaen on 30,00 euroa, johon lisätään kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero.

Jätehuollon keräyskustannukset maksaa ensin Tampereen kaupunki, joka edelleen laskuttaa vuokralaista kustannusosuuden mukaan. Saunaravintola Kuuman osuus jätehuollon kustannuksista olisi 37,45 %. Mikäli myöhemmin todetaan, että jätepisteen jätemäärän ja jätehuoltokustannusten muodostuminen poikkeaa merkittävästi (n. +/- 10 %) tässä sovitusta kustannusjaosta, arvioidaan sopimusehdot uudelleen.

Tarkemmat vuokrausehdot on määritelty Tampereen kaupungin ja Tampereen Palvelukiinteistöt Oy:n välisessä vuokrasopimuksessa, johon sovelletaan lakia liikehuoneiston vuokrauksesta.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

Päätös

Tampereen kaupunki vuokraa Laukontorin jätepisteen käyttöoikeuden Tampereen Palvelukiinteistöt Oy:lle (Y-tunnus 1960765-4) heidän vuokralaisensa Saunaravintola Kuuman käytettäväksi. Sopimus koskee jätepisteen käyttöoikeutta, käyttöoikeudesta perittävää vuokraa sekä jätteenkäsittelykustannusten jakoa. Vuokra-aika ja vuokranmaksuvelvollisuus alkoivat tässä sovittavin ehdoin 1.1.2021. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi ja sopimuksen irtisanomisaika on molemmin puolin kolme (3) kuukautta. Sopimuksen ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on kolmen (3) vuoden päästä sopimuksen alkamisesta

Kuukausivuokra 1.1.2021 alkaen on 30,00 euroa, johon lisätään kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero.

Jätehuollon keräyskustannukset maksaa ensin Tampereen kaupunki, joka edelleen laskuttaa vuokralaista kustannusosuuden mukaan. Saunaravintola Kuuman osuus jätehuollon kustannuksista on 37,45 %. Mikäli myöhemmin todetaan, että jätepisteen jätemäärän ja jätehuoltokustannusten muodostuminen poikkeaa merkittävästi (n. +/- 10 %) tässä sovitusta kustannusjaosta, arvioidaan sopimusehdot uudelleen.

Tarkemmat vuokrausehdot on määritelty Tampereen kaupungin ja Tampereen Palvelukiinteistöt Oy:n välisessä vuokrasopimuksessa, johon sovelletaan lakia liikehuoneiston vuokrauksesta.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm