§ 12 Liikenteenohjauslaitteiden asettaminen koulujen ja päiväkotien pihoille (Iidesrannan päiväkoti, Messukylän koulu, Juvan päiväkoti, Kaukajärven päiväkoti, Kaukajärven koulu, Annalan päiväkoti, Metsäniityn päiväkoti, Karosen koulu ja Haukiluoman päiväkoti)

Lataa  Kuuntele 

TRE:1009/08.01.02/2022

Päätöspäivämäärä

2.2.2022

Päätöksen tekijä

Suunnittelupäällikkö, Kaupunkiympäristön palvelualue, liikennejärjestelmän suunnittelu

Valmistelijan yhteystiedot

Erikoissuunnittelija Tuula Somppi, puh. 040 800 7579, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Suunnittelupäällikkö Ari Vandell, puh. 040 564 4518, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin henkilökunnan pysäköinti on muuttunut maksulliseksi vuosien 2018-2019 aikana niin koulujen, päiväkotien, sairaaloiden kuin virastojenkin pihoilla. Iidesrannan päiväkodin, Messukylän koulun, Juvan päiväkodin, Kaukajärven päiväkodin, Kaukajärven koulun, Annalan päiväkodin, Metsäniityn päiväkodin, Karosen koulun ja Haukiluoman päiväkodin pihoilla pysäköinti on sallittua vain luvalla O2.

Nykyiset pysäköintijärjestelyt päivitetään vastaamaan uusia järjestelyjä merkiten pysäköintialueelle selvästi paikat, joissa voi pysäköidä vain pysäköintitunnuksella tai kiekkorajoituksella.

Em. koulujen ja päiväkotien pihäpysäköintijärjestelyt toteutetaan suunnitelmien 1/21766/1-4 mukaisesti.

Päätös

Iidesrannan päiväkodin, Messukylän koulun, Juvan päiväkodin, Kaukajärven päiväkodin, Kaukajärven koulun, Annalan päiväkodin, Metsäniityn päiväkodin, Karosen koulun ja Haukiluoman päiväkodin pihojen pysäköintijärjestelyt toteutetaan suunnitelmien 1/21766/1-4 mukaisesti.

 

Päätöstä on noudatettava muutoksenhausta huolimatta, jollei valitusviranomainen toisin määrää (TLL 193 § 2 mom.).

 

Allekirjoitus

Suunnittelupäällikkö Ari Vandell