§ 24 Osallistuminen Tahmelankadun saneerausurakan valmisteluun ja toteutukseen

Lataa  Kuuntele 

TRE:991/10.03.00/2022

Päätöspäivämäärä

7.2.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, kaupunkiympäristön palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Rakennuttajainsinööri Anne Ravaska, puh. 040 806 3906, email.  etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Katri Naulo, puh. 040 801 6003, email. etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki osallistuu ”Tahmelankatu väli Hirvikatu-Torpankatu” -​nimetyn rakennusurakan kilpailuttamiseen ja toteuttamiseen yhteistyössä Tampereen Sähkölaitos Oy:n ja Tampereen Vesi Liikelaitoksen kanssa. Tampereen kaupungin arvioitu osuus hankinnasta on 550 000 euroa, josta huleveden osuus on 170 000 €. Tampereen Vesi Liikelaitos kilpailuttaa hankkeen.

Hankintamenettelynä on erityisalojen hankintalain mukainen avoin menettely. Tarjouksen valintaperusteena käytetään halvinta hintaa.

Hanke sisältyy Tampereen kaupungin Kaupunkiympäristön palvelualueen vuoden 2022 vuosisuunnitelmaan rakennuskohde​nimellä: ”Tahmelankatu väli Hirvikatu-Torpankatu”.

Tampereen kaupungin hallintosäännön 37 §:n perusteella palvelualueen johtaja päättää irtaimen omaisuuden sekä palvelujen hankinnasta,​ luovuttamisesta ja vuokrauksesta sekä sopimusten hyväksymisestä lautakunnan palvelu-​ ja vuosisuunnitelman rajoissa.

 

 

Päätös

Tampereen kaupunki valtuuttaa Tampereen Vesi liikelaitoksen kilpailuttamaan puolestaan ”Tahmelankatu väli Hirvikatu- Torpankatu” -​nimetyn rakennusurakan toteuttajan ja tekemään hankintapäätöksen sekä hoitamaan kilpailutukseen liittyvät toimenpiteet. Sopijaosapuolet: Tampereen kaupunki, Sähkölaitos Oy ja  Tampereen Vesi Liikelaitos.

Urakkasopimusvaiheessa ja urakan aikana Tampereen kaupunki, Tampereen Sähkölaitos Oy ja Tampereen Vesi Liikelaitos toimivat urakan tilaajina ja urakkasopimuksen allekirjoittajina. Hankinnan ennakoitu arvon osuus Tampereen kaupungille on 550 000 €. Hankinta sitoo Tampereen kaupunkia vasta, kun urakkasopimus on allekirjoitettu.

Tampereen Veden toimitusjohtaja valtuutetaan tekemään hankintapäätös.

 

Allekirjoitus

Johtaja Mikko Nurminen