§ 3 Aivorauhasta hyvinvointia -projektin sitoumusilmoituksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:844/02.04.01/2022

Päätöspäivämäärä

28.1.2022

Päätöksen tekijä

Kehitysjohtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Tiina Kauma, puh. 050 577 0461, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala, p. 050 329 5711, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen ammattikorkeakoulu Oy toteuttaa Työsuojelurahaston yhteishankkeen "Aivorauhasta hyvinvointia”. Projektin tavoitteena on mm. tarkentaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentumista ammatillisen opetus- ja ohjaushenkilöstön työssä sekä selvittää kognitiivisen ergonomian ja aivorauhan aikaansaamista oppilaitoksen hyvinvoinnin edistämisessä. Tampereen kaupunki,​ Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on mukana hankkeessa yhtenä osatoteuttaja.

Tampereen ammattikorkeakoulu Oy on laatinut hankkeesta sitoumusilmoituksen. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu sitoutuu tällä ilmoituksella hankkeen osatoteuttajaksi hankkimalla Tredusta hankkeeseen osallistujia sekä sitoutumalla 1250 euron omarahoitukseen. Tämä sitoumus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sitoumusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Kehitysjohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 10.1.2022 § 6 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 10.1.2022 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva sitoutumisilmoitus. Tämä sitoumus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sitoumusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala