§ 21 Päätoimisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Kalevan kampukseen 1.2.2022 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:9009/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

26.1.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Satu Kaakkomäki, puh. 044 766 4413, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen puh. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampuksen virkasuhteisen tuntiopettajan (tekstiili- ja muotiala) tehtävä on ollut julkisesti haettavana 30.12.2021 - 13.1.2022, hakukoodi TRE-01-2860-21. Ilmoituskanavat olivat tampere.fi, kuntarekry.fi, mol.fi, oikotie.fi ja Twitter.

Tuntiopettajan (tekstiili- ja muotiala) tehtävänä on tekstiili- ja muotialan monipuolinen ammatillinen opetustyö, joka sisältää opetusta verkossa, lähiopetuksessa ja työpaikalla. Tehtävä sisältää myös näyttöjen, yksilöllisten opintopolkujen ja opiskelijoiden henkilökohtaista ohjaamista.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Soveltuvaksi tutkinnoksi katsotaan myös tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto.

Tehtävä edellyttää opetuskokemusta ammatillisessa perustutkinnossa, monipuolista käytännön kokemusta tekstiili- ja muotialalta sekä brodeeraustaitoa.

Eduksi luetaan taito opettaa tekstiili- ja muotialan tuotesuunnittelua, kokemus erityistukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaamisesta, alan yrityselämän tuntemus ja tiimityötaidot. Lisäksi eduksi katsotaan Grafis-kaavaohjelman sekä Moodle-, Teams- ja Wilma-sovellusten käyttötaidot.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote ja työterveyshuollon lausunto terveydentilasta.

Tehtävää haki hakuaikana neljätoista (14) hakijaa, joista yksi (1) perui hakemuksensa hakuajan jälkeen. Hakijoita oli siten kolmetoista (13), joista kuusi (6) täytti kaikki vaaditut kelpoisuusehdot.

Haastatteluihin kutsuttiin kuusi (6) hakijaa. Haastattelut pidettiin 18.1.2022.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan artenomi *********.

Valitun ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta, koska virkasuhde on katkeamaton.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Johtajan,​ ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 10.1.2022 § 6 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus -​ henkilöstöhallinnon delegoinnit 10.1.2022 alkaen.)

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luku 4 ja 7 §.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

Artenomi ********* otetaan päätoimiseen tuntiopettajan (tekstiili- ja muotiala) virkasuhteeseen 1.2.2022 alkaen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampukseen.

Varasijalle valitaan tekstiili- ja muotialan EAT *********.

Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Tredun Sammonkadun toimipiste, Sammonkatu 45 Tampere, toimintoalue 513.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta,​ jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla,​ että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja Outi Kallioinen