§ 99 Tilojen vuokraaminen Telia Finland Oyj:lle Frenckellin toimistorakennuksesta telelaitteiden asentamiseksi

Lataa  Kuuntele 

TRE:1405/02.07.03/2022

Päätöspäivämäärä

16.2.2022

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Enersense on pyytänyt saada Telia Finland Oyj:n toimeksiannosta asentaa uusia laitteita Frenckellin toimistorakennukseen Telian yleisen matkapuhelinverkon kuuluvuuden palvelemiseksi. Kohteessa on vanhat aiemmat laiteasennukset,​ joista on vuonna 2001 Tilakeskus liikelaitoksen kanssa allekirjoitettu sopimus. Tampereen kaupungin hallinnoimissa kohteissa jatkossa vuokrasopimukset ja käytön ehdot laaditaan yhtenäisinä Tilaomaisuuden hallinta -​palveluyksikössä. Jatkovuokrausta varten on kohteesta laadittava uusi vuokrasopimus.

Vuokrasopimus olisi voimassa toistaiseksi alkaen 1.2.2022 kuuden (6) kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin. Irtisanominen on toimitettava vuokranantajalle (Tampereen kaupunki,​ Tilaomaisuuden hallinta -​palveluyksikkö) kirjallisesti.

Vuokran määrä on 2 000,​00 euroa vuodessa,​ joka suoritetaan vuosittain maalis-​ ja syyskuussa. Lisäksi veloitetaan käytetty sähkö vuokrasopimuksessa tarkemmin määritellyin ehdoin riippuen teknisestä toteutuksesta.

Asennukset edellyttävät kaapelinvetoa ja läpivientien tekemistä. Tarkempi luottamuksellinen asennussuunnitelma liitetään vuokrasopimukseen. Tarkemmat vuokrauksen ehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

Asunto- ja kiinteistölautakunnan päätöksen 23.10.2019 § 144 mukaisesti asian päättää kiinteistöjohtaja, kun kyse on rakennusten, tilojen ja niihin liittyvien alueiden vuokraamisesta.

Päätös

Tampereen kaupunki vuokraa Telia Finland Oyj:lle (y-​tunnus 1475607-​9) osoitteessa Frenckellin aukio 2 sijaitsevasta toimistorakennuksesta tilat telelaitteille ja sen tarvitsemille antenneille erikseen hyväksytettävän asennussuunnitelman mukaisesti.

Vuokraus on voimassa toistaiseksi alkaen 1.2.2022 kuuden (6) kuukauden molemmin puolisin irtisanomisajoin. Vuosivuokra on 2 000,​00 euroa,​ jonka lisäksi veloitetaan kulutetun sähkön osuus. Tarkemmat ehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm