§ 63 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja ISS Palvelut Oy:n välinen kumppanuussopimus

Lataa  Kuuntele 

TRE:1727/00.01.06/2022

Päätöspäivämäärä

24.2.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Asiakkuusjohtaja Pirjo Järvinen, puh. 050 555 5526, etunimi.a.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, puh. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu ja ISS Palvelut Oy solmivat kumppanuussopimuksen yritys- ja oppilaitosyhteistyön tiivistämiseksi ja organisoimiseksi.

Kumppanuussopimuksella edistetään koulutuksen työelämälähtöisyyttä ja kehitetään uusia toimintamalleja sekä varmistetaan työelämän osaamisvaatimusten huomioon ottaminen opetuksessa ja osaavan työvoiman saatavuus.

Kumppanuuden tavoitteena on monialaisen yhteistyön laajentaminen, yhteinen osaamistarpeiden ennakointi ja alueellisen sekä paikallisen elinvoimaisuuden edistäminen. 

• Työssäoppimisen systemaattinen kehittäminen ja laajentaminen useammalle osaamisalalle

• Yhteistyö henkilöstön osaamisen kehittämisessä

• Tiedon jakaminen ja ennakointi alan prosesseista ja tuotteista

• Työvoiman saatavuuden edistäminen

• Yhteisen näkyvyyden lisääminen

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskeva päätös on saanut lainvoiman.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 10.01.2022 § 6 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 10.01.2022 alkaen.)

 

Päätös

Hyväksytään Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja ISS Palvelut Oy:n välinen kumppanuussopimus ja sen liitteenä oleva vuoden 2022 palvelusuunnitelma. Palvelusuunnitelma päivitetään vuosittain.

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskeva päätös on saanut lainvoiman.

Allekirjoitus

Johtaja Outi Kallioinen